2821
2789

سبزی ها رو هم بیارین پاک کنیم

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

جارو برقی افتاده رو پام 

دلم ضعف کرد از شدت درد

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام من اومدم اوردمشون😂😂😂

ای جاااان

تره ها رو بده من

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

آقایونم سبزی پاک میکنن؟🤔

میتونین کمک کنین

بعلهه

جارو برقی افتاده رو پام  دلم ضعف کرد از شدت درد

اوخ اوخ

دردم گرفت

۱۱۴۰۰۰۰۰ ریال میشه یکوصدوچهل دیگه؟؟

اهوم

پس کی ناهار درست کنه😑😣

ناهارم درست میکنین مگه؟

چ مرد خوبی

اهوم

تنکس😂 یه دو مشت ریحونم ب من برسونید 😋

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
2825
2823
2791
2779
2792