2821
2789
عنوان

🧚‍♀️از هر دری سخنی. بیاین چت کنیم🧚‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 89 پست
بیا بگیر😂😂😂 جه خبرها خوبی چیکار می کنی

مرسی

خوبم

هیچ 

امتحان امتحان امتحان

تو چ خبر  

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

یک سوال 

چند شب پیش خواب دیدم عروس شدم😑لباس عروسم سیاه و قرمز بود😑تو خواب خیلی گریه کردم که نمیخوام عروس شم و..‌

بیدار شدم خیلی حالم بد بود، تعبیر لباس عروس چیه

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام 😂  این وسط مسطا بیاین کانال پوشاک منم ی نگاهی بندازین 😬😬

Uk channelپوشاک و اجناس خریداری شده از انگلستان/لندنجهت ارتباط با ادمین با ایدی Uk_channel2020 در تماس باشید 🌻https://t.me/ukchannel2020

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
تتکس😂 یه دو مشت ریحونم ب من برسونید 😋

عسل جون ریحون بده بهش

نمیتونم تگ کنم

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

یک سوال  چند شب پیش خواب دیدم عروس شدم😑لباس عروسم سیاه و قرمز بود😑تو خواب خیلی گریه کردم که ...

نمیدونم😑

ولی بزنی گوگل متوجه میشی

اینهمه سال مجردی این چیزارم داره یه کدبانوی تمام عیار😁

ماشالله

ولی خب اگه میتونین متاهلی رو هم تجربه کنین

اخه چرا مجردی

گرچه آره اینقدر وضعمون بد شده واقعا ازدواج سخته

سلام🥰

سلا سلام

ماشالله ولی خب اگه میتونین متاهلی رو هم تجربه کنین اخه چرا مجردی گرچه آره اینقدر وضعمون بد شده وا ...

ازدواج همش دعوا درگیری بدبختیه یه نگاه به نی نی سایت بندازین هرگز ازدواج نمیکنین

سلامتی من امتحان    

اوفففف

تموم نمیشه اصن

کانالمو که نمیبینین  حداقل اون تره ها رو بدید بیاد اینور 😂

تره ها دست منه.

بیا بگیز ازم

2825
2823
2791
2779
2792