2777
2789
عنوان

لوزه سوم پسر سه سالو نیمم

734 بازدید | 9 پست

پسرم ابریزش بینی دائمی داری همیشه تودماغی حرف میزنه با دهن باز نفس میکشه دکتر گفته حتما باید عمل بشه کسی هست قبلا لوزه سوم داشته بدون عمل خوب شده باشه؟

اره

خواهرزاده داشت

هرشب روغن سیاه دانه به گلوش میزد و با روسری می‌بست. 

الان هشت سالشه و عمل نکرده

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫

سلام عزیزم از طریق طب اسلامی درمان کنین مطمئن بشین به زودی خوب میشه

یکی از درمان هاش چشیدن نمک دریا قبل و بعد از هر وعده ی غذاست

من دیدم که این مشکل با همین کار درمان شده عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گوش پسرم عفونت کرده بود بردیم دکتر گفت ممکنه نیاز به عمل داشته باشه منم نگرانم البته پسر من سینوزیتم داره تو دماغی که حرف  میزنه ولی ابریزش نداره 

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
طب اسلامی رو تو نت خوندم ولی پسرم همکاری نمیکنه حاضر نیست با اب نمک قرقره کنه بعدش اینکه چقدر طول می ...

طب اسلامی چیا میگه؟

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
خواهر زاده شما علائمش چی بود لوزش خیلی بزرگ بود؟ دکتر پسرم گفت راه تنفسش بسته 

خیلی سرفه می‌کرد و گلوش  درد میکرد. 

دکتر گفته بود لوزه داره و باید عمل بشه. ولی عمل نکردن. 

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫

لوزه ناشی از سردی حلق و گلو است و اصلا نیازی به جراحی ندارد .  برای درمان انجام موارد زیر توصیه می گردد. طول درمان بیش از ۱۲۰ روز است:

① اولین و آخرین غذایش عسل باشد. یعنی اینکه یک قاشق غذاخوری صبح ناشتا و یک قاشق غذاخوری شب موقع خواب مصرف شود.

② قرقره با آب و نمک دریا روزی دو مرتبه

③ روغن مالی گلو با روغن سیاه دانه هر شب

④ خوراک گرمیها مخصوصا شبانگاه

حکیم خیراندیش