2777
2789
عنوان

رویای صادقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3985 بازدید | 65 پست
نه گلم این چه حرفیه من ب حرفات ایمان دارم ومیدونم این جیزاهست اما دوس دارم بدونم مثلا اگرخوابی بوده ...

خدا رحمتش کنه 

براش قران بخون براش خیرات بده البته به بچه یتیم 

حتما میاد بخوابت 

روحش شاد میشه 

مثلا شوهرعمه پدرم که قبلا ادم خوبی بوده وپولدار الان ۶سالی میشه فوت شده این هفته ب تواب مادرم میاد ومیگه ببین مادرم نیگه ی جایی مث سوله بود بدون هیچ وسبله ای خالی وسرد گریه میکرده وگفته ببین بااون همه مال ومنال وصعیتمو چیزی براخوردنم ندارم مادرم میگه ی کاس جلوش بوده وعدس میخورده

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا یه از خدا بی خبر مامانمو در به در کرد و از تو خونه ش انداختش بیرون و مامانم سر همین قضیه غصه خورد و دراخر دق کرد.

سه شب پشت سرهم خواب دیدم که  با مامانم میریم تو همون  خونه ای که اون ازخدا بی خبر من و مامانم انداخت بیرون و خونه رو بالا کشید.

هرسه شب مامانم از تو خونه ش وسیله م و خوراکی تو یخچالشون رو میکشید بیرون و میگفت اینا مال من هستن. ودر شب اخر بهش گفت از این خونه برو بیرون میخوام خونه رو بفروشم و برای خودم و یوحنا(منطورش با من بود)یه خونه ی بزرگتر و قشنگتر بگیرم بریم توش زندگی کنیم

حدالعمتش کنه باعث شد مامانم خیلی غصه بخوره

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
مثلا یه از خدا بی خبر مامانمو در به در کرد و از تو خونه ش انداختش بیرون و مامانم سر همین قضیه غصه خو ...

عزیزدلم خدارحمتش کنه ومن فهمیدم واقعا مرده ها آگاهن ومارومبینن

ممنون عزیزم 😔😔

مرده ها اجازه ندارن هروقت که دلشون خواست به خواب هرکسی که دوست دارن برن

مخصوصا به خواب کسی که ارامش قلبی نداره و برای مرده ش خیلی بی تابی میکنه نمیره

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات

من بعدفوت شوهرم کسی نمیدونست موهاموپسرونه زدم انا هفته بعدش سرخاو زن پسرعمه شوهرم برام تعزیف کرد که شوهرم خواب دیده اونم توی شب دوبار پشت سرهم همسر من رفته بخوابش وگفته من خوبم چیزی م نشده ب زنم برسین نزارین موهاشوکوتاه کن فک کن اینو ک گفت واقعا شوکه شدم موهانو ک بهشون نشون دادم همه گریشون گرفت

من بعدفوت شوهرم کسی نمیدونست موهاموپسرونه زدم انا هفته بعدش سرخاو زن پسرعمه شوهرم برام تعزیف کرد که ...

سرخاک همسرم بودیم ببخشیداشتباه نوشتم

من از وقتی که مامانم فوت کرد خوابشو ندیدم 

یعنی هروقت میدیم خوابم بی معنی بود 

همیشه گریه میکردم بی تابی میکرد جیغ میزدم زاری میکردم

چون من نه خواهرداشتم نه برادر و نه پدر 

تمام داراییم مادرم بود...بعد فوتس داغون شدم

هروقت میرفتم سرمزارشون بهشون میگفتم خیلی بی معرفتین .به مامانم میگفتم فقط و فقط یه بار بیا بخوابم و بگو هنوز منو دوست داری و دلتنگم هستی و همیشه بیادم هستی فقط بیا یه بار دیگه بغلت کنم و بوست کنم 

شاید باورتون نشه تو این ۷ماه هر۵شنبه که میرفتم حرفم فقط این بود

تا اینکه بعد ۷ماه اومد بخوابم کلی باهم حرف زدیم همدیگرو بغل کرویم بوس کردیم بو کردیم همون بوی همیشگی رو میداد حتی گرمای بدنش رو حس کردم  با اینکه هردومون تو خواب میدونستیم که فوت شده  ودراین رابطه با هم صحبت کردیم ولی مثه یه انسان زنده بود برام تو خواب

سرخاک همسرم بودیم ببخشیداشتباه نوشتم

علت فوت همسرتون چی بود

چندسالش بود

بچه هم داشتین

من از وقتی که مامانم فوت کرد خوابشو ندیدم  یعنی هروقت میدیم خوابم بی معنی بود  همیشه گری ...

چ جالب خوشبحالت چیاکفت برات

به خواب بعضیا اثلا نمیرن.علتش چیه

چون اون دنیا اختیارشون دست خودشون نیست

چون ممکنه به خواب کسی برن و اون شخص براساس تحربه ای که داره از فرده فوت شده واقعیت اون دنیا رو بپرسه

علت فوت همسرتون چی بود چندسالش بود بچه هم داشتین

ایست قلبی ۳۷سالش نه دوسال بود ازدواج کرده بودیم البته ۱۳روز مونده بوو د ک دوسال بشه