2777
2789
عنوان

ی بیت شعری ک تو ذهنتون موندع رو بگین یا باهاش خاطرع ی خوب دارین:)

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 122 پست
شنیدم بوی او... مستانه رفتم سوی او... تا چون غبار کوی او، در کوی دل منزل کند. رهی معیری   ...

گل داره

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبوب من گه میخوری مال کسی باشی/گه میخوری با  او بخندی توی میهمانی میخواهمت بدجور و تو بدجور م ...

شماهم به شعراش علاقه مندی؟

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

ای که گفتی

جان بده تا باشدت آرام جان

جان به غم هایش سپردم

نیست آرامم هنوز   

حضرت حافظ جان    

اگه کسی دستت رو نگرفت....                                                         دستت رو بذار تو جیبت و همچنان بی محابا به سمت                                                                  هدفت بتاز   
اقا یکی این بچه رو تحویل مهدکودکشون بده    

شما عنوانو ببین گفته یه بیت شعری که یادتون مونده :/

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
شماهم به شعراش علاقه مندی؟

بله شدیدا. مخصوصا شعرایی ک شاهین نحفی ازش خونده

ما یه مشت دیوونه ایم ک بهمون میگن دهه هفتادی/ نخبه ایم ولی از اون نخبه هایی که همه رد دادیم
شما عنوانو ببین گفته یه بیت شعری که یادتون مونده :/

شما یکم ابرو داری میکردی.خخخ

ما یه مشت دیوونه ایم ک بهمون میگن دهه هفتادی/ نخبه ایم ولی از اون نخبه هایی که همه رد دادیم
گل داره

؟؟؟

اگه کسی دستت رو نگرفت....                                                         دستت رو بذار تو جیبت و همچنان بی محابا به سمت                                                                  هدفت بتاز