2777
2789
عنوان

ی بیت شعری ک تو ذهنتون موندع رو بگین یا باهاش خاطرع ی خوب دارین:)

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم بوی او...

مستانه رفتم سوی او...

تا چون غبار کوی او، در کوی دل منزل کند.

رهی معیری    

ببخشید اسی من عشق شعر دارم...

اگه کسی دستت رو نگرفت....                                                         دستت رو بذار تو جیبت و همچنان بی محابا به سمت                                                                  هدفت بتاز   

کوه با نخستین سنگ ها اغاز میشود و انسان با نخستین درد

در من زندانی ستمگریست ک ب اواز زنجیرهایش خو نمیکرد

من با نخستین نگاه تو اغاز شدم

شاملو

ما یه مشت دیوونه ایم ک بهمون میگن دهه هفتادی/ نخبه ایم ولی از اون نخبه هایی که همه رد دادیم
خاطره خوب ک ندارم اما هر سال این بیت شعر وصف حالم میشه او میرود دامن کشان...من زهر تنهایی چشان دی ...

در رفتن جان از بدن.. گویند هرنوعی سخن..

من خود به چشم خویشتن.. دیدم که جانم میرود

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
خون میجهد از گردنت با عشق و بیرحمی/در من دراکولای غمگینیست میفهمی

عاشقشم....خون میخورم از آن کبودی هااکه دیگر نیست

در میروم این خانه را هرچند که در نیست

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم  بقیشو یادم نیست

موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اتل  متل  توتوله

گاو حسن چجوره

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
نوش:) خیلی قشنگن شعرایی ک میزاری مرسی:)

فداااات    

اگه کسی دستت رو نگرفت....                                                         دستت رو بذار تو جیبت و همچنان بی محابا به سمت                                                                  هدفت بتاز   

بي تو مهتاب شبي باز از ان كوچه گذشتم

همه تن چشم شدم خيره به دنبال تو گشتم

شوق ديدار تو لبريز شد از جام وجودم

شدم ان ديوانه كه بودم

يادش بخير..

ما نامزد بوديم از هم ٦٠٠ كيلومتر دور بوديم

شوهرم وقتي از خيابونايي ك باهم قدم زديم رد ميشد زنگ ميزد و اين شعرو زمزمه ميكرد انقدر خونده بود ك منم حفظ شدم و باهاش ميخوندم 

يه شعر ديگه هم هس زياد ميخونه..

گل در بر و مي در كف معشوق به كام است سلطان جهانم به چنين روز غلام است..

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

عاشقشم....خون میخورم از آن کبودی هااکه دیگر نیست در میروم این خانه را هرچند که در نیست

محبوب من گه میخوری مال کسی باشی/گه میخوری با  او بخندی توی میهمانی

میخواهمت بدجور و تو بدجور میدانی

ما یه مشت دیوونه ایم ک بهمون میگن دهه هفتادی/ نخبه ایم ولی از اون نخبه هایی که همه رد دادیم