سال دیگه انتخاب رشته دارم خیلی استرس دارم خیلی دوست دارم برم گرافیک کلا کارای هنری رو از بچگی دوست داشتم کارهای دستی رو خیلی دوست دارم ولی میگن خیلییی پر خرجه و هزینه هاش بالاست کسی هست این رشته باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون پول دراوردن باهاش سخت بود و انتخابم اشتباه بود نباید از سر علاقه انتخاب میکردم باید، از این دیپ نگاه میکردم که در اینده قراره باهاش چکار کنم
تاپیکهام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته. 🙄 قضاوت نکن، چون نمیدونی پشت هر خط چی گذشته. 😒به حسودا و عقدهایها: هر بار که تاپیکمو حذف میکنین، یه نفر بیشتر میفهمه که حرفام تاثیر داره. 🤭 و به نینییارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐
تاپیکهام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته. 🙄 قضاوت نکن، چون نمیدونی پشت هر خط چی گذشته. 😒به حسودا و عقدهایها: هر بار که تاپیکمو حذف میکنین، یه نفر بیشتر میفهمه که حرفام تاثیر داره. 🤭 و به نینییارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐
تصمیم گرفته بودم برم طراحی دوخت ولی از خیاطی خوشم نمیاد طراحی دوست دارم بعدش گفتم خوب میرم طراحی لباس اونم بازارکارش تو ایران خوب نیست بعد تصمیم گرفتم برم گرافیک
اها ممنونبازار کارش اونوقت چطوره؟تصمیم گرفته بودم برم طراحی دوخت ولی از خیاطی خوشم نمیاد طراحی دوست ...
واااقعییتت بگم که ممکنه خیلی ها بریزن سرم
به عنوان کسی که گرافیک خوند
باید بگم هنر تو ایران بی ارزش و ارزش نداردد
دیگه تا اخرش برو ـ....
ولی میشه به هر حال هنر هام رو بفرشم یا جایی استخدام شم یا عکاسی بزنم بلاخره
خیلی باید تلاش کنی
تا جشنواره یا مسابقه دیدی بپری توش
و خلاصه فعال باشی