2777
2789
عنوان

اونایی که بعد از کلی تلاش و سختی مامان شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 80 پست

بچه ها اضافه وزن میتونه جلوی باردار شدنو بگیره؟

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از فامیل های فضول     

منم  دهد ساله ازدواج  کردم همینا دق مرگم کردن😢

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
یکی از عوامل مهمش چاقیه توی بچه دار نشدن

واقعا من یکم اضافه وزن دارم نکنه برا همونه 😭پاشم برم باشگاه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

۲سال تنبلی تخمدان داشتم متفورمین خوردم رژیم گرفتم ورزش کردم باردارشدم الان فسقلم۵ماهشه کنارم بیخیال شده بودم دیگه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

عزيزم من با اضافه وزن و تنبلي تخمدان شديد بعد چند ماه باردار شدم، ولي همسرم نرمال بود 

تغذيه خيلي مهمه، همچنين دكترت 

اولين باري سينال اف زدم جواب داد

قبلش هر ماه امپول ميزدم نميشد؟ 

شما روش درمانتون چجوريه؟

متنفرم از فامیل های فضول      منم  دهد ساله ازدواج  کردم همینا دق مر ...

کي پانکچر داري کلم چند سالته

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
آی ام خسته 😔

منم خيلي خسته شدم دوستم

از داروهاى هورمونى خسته ام

ازينكه بعد از چهارسال اينبار پريود نشدم و داره يكماه از موعدم ميگذره هى تست ميدم منفى ميشه هى ازمايش ميرم منفيه خسته شدم

لعنتي حداقل پريودم بياد دلم اروم بگيره و انقدر اميدوار نباشيم منو شوهرم

داغونم عين يه مجسمه كه روحى نداره😔

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
کي پانکچر داري کلم چند سالته

امروز پریود شدم  باید قرص بخورم تا روز ۱۲ بعدش برم بهم روز کاشت رو بگه    پانکچر اینا شدم    جنین فریز دارم    سی سالمه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
عزيزم من با اضافه وزن و تنبلي تخمدان شديد بعد چند ماه باردار شدم، ولي همسرم نرمال بود  تغذيه خ ...

من امپول منوتروپین زدم. 16 پریودی دوفاستون میخورم. لتروزول. اسپیرونولاکتون. و خیلی چیزای دیگه

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠