2777
2789
عنوان

اونایی که بعد از کلی تلاش و سختی مامان شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 80 پست
من امپول منوتروپین زدم. 16 پریودی دوفاستون میخورم. لتروزول. اسپیرونولاکتون. و خیلی چیزای دیگه

خب با اين داروها، ضخامت اندومترت چند؟ فوليكولات خوب رشد ميكنن؟ چند تا چند سانتي داري؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خيلي خسته شدم دوستم از داروهاى هورمونى خسته ام ازينكه بعد از چهارسال اينبار پريود نشدم و داره ...

وای به خدا عین من. حالم از هر چی قرص و دکتره بهم میخوره. هر ماه یه روز عقب میندازم میشم امیدوارترین ادم دنیا ولی.... خدایا 

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
عزيزم من با اضافه وزن و تنبلي تخمدان شديد بعد چند ماه باردار شدم، ولي همسرم نرمال بود  تغذيه خ ...

عزیزم‌ من و همسرم هیچ مشکلی نداریم هردو از هر لحاظ سالمیم...اما دکتر گفته باهم دیگه نمیتونیم بچه دار شیم...بهم قرص لتروزل داده تازه این ماه شروع کردم..گفت تا ۳ ماه اگه نشدی باید iui کنی...من ۳ سال پیش باردار شدم و به قصد خودم سقط کردم..پرسیدم چطور اون موقع باردار شدم گفت شانسیه...به من هیچ امپولی نداده فقط این قرص..عکس رنگی هم گرفتم سالم‌بودم

خب با اين داروها، ضخامت اندومترت چند؟ فوليكولات خوب رشد ميكنن؟ چند تا چند سانتي داري؟

باورت میشه تو این چند سال اصلا هیچ کدوم از دکترام این چیزا رو بهم نگفتن؟ 

عزیزم‌ من و همسرم هیچ مشکلی نداریم هردو از هر لحاظ سالمیم...اما دکتر گفته باهم دیگه نمیتونیم بچه دار ...

عزيزم اينجوري ك نميشه،

شما تا حالا روز ١٢ پريود سونو انجام دادي؟ ببيني وضعيت فوليكولات و اندومترت چجوريه؟؟؟ 

اگر فوليكول بالاي ١٧ داري و اندومترت بالاي ٦-٧ نرمالي 

در غير اين صورت بايد دارو مصرف كني 

قول ميدم دارو مصرف كني زود باردار ميشي

عزيزم اينجوري ك نميشه، شما تا حالا روز ١٢ پريود سونو انجام دادي؟ ببيني وضعيت فوليكولات و اندومترت چ ...

نه فقط ۱ بار ۸ پریودی سونو واژن انجام دادم گفت تخمک نداری...وقتی اون عکس رنگی گرفتم ۹ پریودیم بود گفت همه اینایی که شما گفتی نرماله...امیدوارم با همین قرص بشم من iui نمیخوام انجام بدم

وای به خدا عین من. حالم از هر چی قرص و دکتره بهم میخوره. هر ماه یه روز عقب میندازم میشم امیدوارترین ...

هرروز داره اعصابم ضعيفتر ميشه و خودم افسرده تر 

فقط از خدا ميخوام فردا پريود بشم كه بعدش دوباره تخمك گذارى از سر بگيرم

چقدر باردار شدن سخت شده

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
باورت میشه تو این چند سال اصلا هیچ کدوم از دکترام این چیزا رو بهم نگفتن؟ 

خانمي دكتر خيلي مهمه، من سه ماه بعد از اقدامم رفتم دكتر، چون ميدونستم تنبلي شديد دارم، از دكترم خواهش كردم بهم داروهاي قوي تر بده بد از چند دوره استفاده كردن، قبول نكرد، بهم گفت با اين امپولا وقتي فوليكولات خوب رشد نميكنه بايد بري IVF, 

من دكترمو عوض كردم بعد ٧ ماه 

براش توضيح دادم ك اين داروهايي ك استفاده كردم ضعيف بوده، خودم خواهش كردم سينال اف بده، عاليهه براي تنبلي تخمدان 

دفعه اول ك زدم باردار شدم 

بخدا براي من هم معجزه بود، هنوزم باورم نميشه

هرروز داره اعصابم ضعيفتر ميشه و خودم افسرده تر  فقط از خدا ميخوام فردا پريود بشم كه بعدش دوبار ...

بخدا عین منی تازه مادرمم فوت کرد این بین بیشتر دارم دیوونه میشم