2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

722 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها

من ۳۸ هفته باردارم،قرار بود سزارین کنم‌که الان ممنوعش کردن دکترم گفت باید طبیعی زایمان کنی،منم میخام طبیعی بدون درد رو انتخاب کنم،کیا این مدلی زایمان کردن؟یعد من اصلا درد ندارم برم بستری بشم برای اینکه دردم شروع بشه بهم آمپول فشار میزنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنوع نیست برو خصوصی

من خصوصی بودم ولی سزارین ممنوع بود

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

بله بدون درد هست روشای مختلف داره سرچ کن تو گوگل ببین ‌کدوم برات راحتتره ولی اینم مد نظر بگیر درد اصلی رو بالاخره تو لحظه بدنیا اومدنش داری ولی پیش درداشو نداری

با یک ماما کلاس بردار تا اموزشای کامل رو برای زایمان راحت بهت بده

من سه سال پیش دخترم تو هفته ۴۱بدنیا اومد طبیعی سه ماه پیشم پسرمو بدنیا اوردم تو هفته ۳۷ خدا دیگه انروزو نیاره دخترم حیونکی اذیت نکرد اینهمه 

برو بدون درد اگه تحمل دردت کمه 

به منم دکترم همینو گفت

کیسه ابم پاره شد رفتم بیمارستان گفتن فقط طبیعی باید بیاری چون زایمان اولته

بعد ۶ ساعت بهم امپول فشار زدن که دردای وحشتناک شروع شد

بعد گفتم اپیدورال میخوام که وسطا بهم بی حسی زدن

در کل من کلی درد کشیدم اخرش گفتن لگنت تنگه طبیعی نمیتونی😶😐😑

آخرش سزارین شدم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘