2777
2789
عنوان

نمیدونم منو چی فرض کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 116 پست
مجبور نیستی توضیح بدی اره نه جواب بده یا بگو چه میدونم سریع با بجت خودتو سرگرم کن

نمیشناسینشون به خدا, چنان اظهار نظراتی میکنن که تا چن ماه بعدش یادم نمیره, با مغز کوچیکشون درمورد همه چی نظر میدن, باید اینبار بگم لطفا در مورد خانواده من اظهار نظر نکنین, شوهرم همه چیمونو گزارش میده, اونام خب از خواستگار خواهرم بگیر, تا دوس دختر برادرمو میدونن, و در موردش به من مشاوره میدن به خیالشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم چی میگی, ولی انقد بی حیاس که مهمون خونم باشه برخلاف میلش رفتار کنم جلو مهمونا کاری میکنه دیگه ...

خوب اومد آبرو ریزی کنه بگو وا مادر در شان شما نیست

یا همین که فهمیدی میخواد آبرو ریزی کنه تو دست پیش بگیر 

از مشهد برام سوغاتی اورد, بلوز, مناسب خانوم شصت ساله بودم, به شوهرم گفتم من اینو محاله بپوشم, خز

مشکلت اینه ک میگی.. نگو... من جات بودم تیکه میکردم و باهاش شیشه و دیوار پاک میکردم یا جلو مادر شوهرت باهاش قابلمه بر می‌داشتم.. هههه.. 

منو حال دلم💖
مشکلت اینه ک میگی.. نگو... من جات بودم تیکه میکردم و باهاش شیشه و دیوار پاک میکردم یا جلو مادر شوهرت ...

یه ذره سیاست ندارم, راس میگی,صبح پا میشم تیکه تیکه ش میکنم یه تیکشم میزارم رو جا کفشی که ببینه کفشامو باهاش تمیز کردم خخخخ

مریض تو زندگی دکتر تاثیر نمیزاره, ولی این ببخشید ریده به زندگی من

ببین نامادری شوهرم یه بار اتفاقی توی یه مراسمی کنار هم نشستیم همین که سرم و برگردوندم دیدم از بغل من پا شده رفته جلوی در زیر پا نشسته به خدا دوبار خونشون رفتم به قرآن بیشتر از ده کلمه حرف نزدم که بگی شاید رفتارت بد بوده اونم فقط احوال پرسی فک میکرد من بچه دار نمیشم بچه جاریمو بغل کردم زود از من گرفت 

انقد سوالای چرت و پرت میپرسن, شخصی ترین مسائل خانواده ی خودمم ازم میپرسن, وقتی میرم خونشون برمیگردم ...

تو هم همش بگو نمیدونم دوبار ک بگی نمیدونم دیگه نمیپرسن.. من الان 6ساله ازدواج کردم خانواده شوهرم نمیدونن اسم خواهر برادرام چی هست.. یا کجا کار میکنن و چندتا بچه دارن... 

منو حال دلم💖
تو هم همش بگو نمیدونم دوبار ک بگی نمیدونم دیگه نمیپرسن.. من الان 6ساله ازدواج کردم خانواده شوهرم نمی ...

چون شوهرت مثل مال من خاله زنک نیست, نمیتونی تصور کنی چه خاله زنکیه, اره اینم حرفیه

بحث دعا شد منم ی روز مادر شوهرم اومد خونمون یه ساعت رفت دستشویی خیلی مشکوک میزد بعد ترسیدم رفتم دست ...

احتمالا شب قبل‌ خورده بوده.. گیر کرده بوده یکی یکی در آورده... خخخخخ خخخ... عییییییی.. دست زدی؟؟ 🤮🤮🤮

منو حال دلم💖
قبل اینه اون این کارو بکنه تو خوردش کن خیلی کیف میده بزار بدونه توهم چیا کشیدی وصدات در نیومده

کارایی رو پیشنهاد میدی که بهش فکرم نکردم, خدا امروز تو رو سر راه من قرار داد واقعا

اون نامادریه, باز توجیه داره, این مادره اخه مثلا

بعد هفت سال فقط دو بار رفتم خونشان پا گشا نکردن عروسی نکردن دریخ از یه کادو کوچک هفتمین روز فوت خواهر شوهرم که مثل برادر بود برام خواهرم توی کما بود و دخترشیش ماهش مرده بود عروسی جاریم بود