2777
2789
عنوان

نمیدونم منو چی فرض کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 116 پست
بعد هفت سال فقط دو بار رفتم خونشان پا گشا نکردن عروسی نکردن دریخ از یه کادو کوچک هفتمین روز فوت خواه ...

اینا رو نمی گم که بدونی منم مشکل دارم ولی بی خیال شدم و زندگیمو کردم حتی شوهرمم از ناراحتی روز عروسی رفت شهر دیگه

یه ذره سیاست ندارم, راس میگی,صبح پا میشم تیکه تیکه ش میکنم یه تیکشم میزارم رو جا کفشی که ببینه کفشام ...

بذارش خودشم اومد کفشاشو باهاش پاک کنه.. خخخ.. سکته رو زده دیگه اونوقت

منو حال دلم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارایی رو پیشنهاد میدی که بهش فکرم نکردم, خدا امروز تو رو سر راه من قرار داد واقعا

واسه خودت زرنگ باش گلم ففط خودت بدرد خودت میخوری 

گور بابای احترام 

وقتی اون بهت احترام نمیزاره دیگه احترام گذاشتن بهش یه جور حماقتخ

یه ذره سیاست ندارم, راس میگی,صبح پا میشم تیکه تیکه ش میکنم یه تیکشم میزارم رو جا کفشی که ببینه کفشام ...

صبح دیره خواهر همین الان پاشو.. ب اندازه ده تا قرص آرامبخش تاثیر داره😆😆😆😆

منو حال دلم💖
از اینکه بهم بی احترامی شه و سکوت کنم و سر خم کنم خسته شدم

چرا منتظر جواب دادن شوهرتی.خودت محترمانه جوابشو بده.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
چون شوهرت مثل مال من خاله زنک نیست, نمیتونی تصور کنی چه خاله زنکیه, اره اینم حرفیه

من ب خانوادم گفتم ک ما میایم خونتون در حد ی مهمون با شوهرم برخورد کنین مسائل خانوادگی نو بهش نگین.. بعد هی اتو دادین دستش.. وقتی هم چیزی میخوان بگن و حواسشون نیست من خودم بحثو عوض میکنم... 

منو حال دلم💖
من ب خانوادم گفتم ک ما میایم خونتون در حد ی مهمون با شوهرم برخورد کنین مسائل خانوادگی نو بهش نگین.. ...

مشکل اینجاس که خانواده من با شوهرم اونطوری رفتار کنن ناراحت میشم, ولی واقعا کارم اشتباهه, باید بگم هیچیو نگن بهش