2777
2789
عنوان

نمیدونم منو چی فرض کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 116 پست
ببینشاید الان بگی چقدر خشن و بی اعصابم چون دقیقا منم سرم اومده ولی من آدم شدم میدونم چیکارکنم مرد ...

میدونم چی میگی, ولی انقد بی حیاس که مهمون خونم باشه برخلاف میلش رفتار کنم جلو مهمونا کاری میکنه دیگه کسی پاشو خونم نزاره, ولی اینبار همه اینارو به جون میخرم اخرین راهم امتحان میکنم, سگ محلش میکنم, ببینه دنیا دست کیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو راستش شب قراره بریم خونه خالم یا مریضم  یا بچم تب داره یا سرده یامهمون واسمون میاد بعد ک ...

اتفاقا ب نظر من باید بری خونش مثل ی مهمون خودتو جیگول کن لباس خوب بپوش بزگ و بخورو دست ب سیاه سفید نزنو بیا تا ک.......... ن مادر شوهرت جر بخوره

منو حال دلم💖
با یه سیاستی بهش بفهمون که اصلا از سلیقش خوشت نمیاد و خوشحال میشی که برات چیزی نمیخره و مجبور نیستی ...

از مشهد برام سوغاتی اورد, بلوز, مناسب خانوم شصت ساله بودم, به شوهرم گفتم من اینو محاله بپوشم, خز

اتفاقا ب نظر من باید بری خونش مثل ی مهمون خودتو جیگول کن لباس خوب بپوش بزگ و بخورو دست ب سیاه سفید ن ...

انقد سوالای چرت و پرت میپرسن, شخصی ترین مسائل خانواده ی خودمم ازم میپرسن, وقتی میرم خونشون برمیگردم مرض میگیرم چن روز

شاید دعاتون کرده حتما برو ببین اگه دعا داری باطل کن من خواهرم یه مدت بینشون سردی شده بود،همین ماه ...

بحث دعا شد منم ی روز مادر شوهرم اومد خونمون یه ساعت رفت دستشویی خیلی مشکوک میزد

بعد ترسیدم رفتم دستشویی دنبالش توسطل آشغال رو که نگاهدکردم نخود کپک زده ۵.۶تایی بودن پیچیده بود به یه دستمال توالت و گذاشته بود تو سطل یعنی داشتم سکته میکردم 

هول شدم انداختم تو توالت

انقد سوالای چرت و پرت میپرسن, شخصی ترین مسائل خانواده ی خودمم ازم میپرسن, وقتی میرم خونشون برمیگردم ...

مجبور نیستی توضیح بدی اره نه جواب بده

یا بگو چه میدونم سریع با بجت خودتو سرگرم کن

بعدش عزیزم مریضه دنباش این شکل یه دیدی مریضی میره پیش دکتر دکتر چقدر ارومه قرار نیس که دکتر هم مثل م ...

مریض تو زندگی دکتر تاثیر نمیزاره, ولی این ببخشید ریده به زندگی من

اینا چرا به ذهن من نمیاد اخه, از بس بی زبون شدم

در ضمن مگه همیشه جلو شوهرت چیزی برات میاره هرچی آورد خوردنی بود بزار یخچال بعدم بگو فاسد شده بریزش.. پوشیدنی هم بود ی کم وایتکس کفایت میکنه... بعدم منهدمش کن.. اینقدر حال میده 

منو حال دلم💖