2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن میشه راهنمایم کنیید؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 57 پست
این خیلی خوبه

زینک اسایدم زدم بی فایده بود پماد میزم یکم باز میزارم بهتر میشه ولی باز میبندم همونجوری میشه دیگه قارچی شده بچم 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دیر میگیرین چه جوری طاقت میارین؟

دوس نداشتم هم اعصاب خودمو خورد کنم هم‌ بچمو

چون من طاقت ندارم ببینم بچم گند زده به زندگیم

گفتم بزرگتر بشه بیشتر اشنا بشه هم خودش اذیت نشه هم من

دوسالو دوماهش بود شروع کردم ده روز اصلا اماده نبود و بی خیالش شدم ولی دوسال و چهارماهگی کاملا گرفته ...

از کجا شروع کردین

یعنی ی روز بیدار شدین دیگه پوشک نکردین

بعد مدام بردینش دستشویی

تایمایی که بیرون میرفتین چی

نه عزیزم  تفاوتش برای چیه ؟ فقط میدونم جای چشب نداره مثل شورته

من از این چسبیا که براش میبندم پاش میسوزه چون ادرار جذبش نمیشه ولی شورتیا ادرارو جذب میکنه پای بچه نمیسوزه خیلی دیرترم باید عوض کنی 

دلم آرامشی خدایی میخواهد....
امادگیشو داره؟اگه داره اره چرا که نه ولی اگه هیچ امادگی ای توش نمیبینی الکی نه خودتو خسته کم نه زند ...

منم همین احساس دارم که آمادگی نداره مقاومت میکنه فقط وقتی کارشو کرد بهم میگه   

دوس نداشتم هم اعصاب خودمو خورد کنم هم‌ بچمو چون من طاقت ندارم ببینم بچم گند زده به زندگیم گفتم بزر ...

به نظرم بچه وقتی کوچکه بهتر یاد میگیره تنبلی هم نمیکنه ..هرکس ی جور راحته 😊

فقط حیدر امیرالمومنین است😍😍
زینک اسایدم زدم بی فایده بود پماد میزم یکم باز میزارم بهتر میشه ولی باز میبندم همونجوری میشه دیگه قا ...

چند نوع زینک اکساید داریم من منظورم عین این هستش چون من خودم امتحان کردم

خواهر شوهرم پسرش دو سالشه یه ماهه از پوشک گرفته روزا میگه شبا فقط پوشک استفاده میکنه بستگی به بچه دا ...

حرف زدنش کامله یا نا مفهمومه

من دخترم هفته ايي ديگه ٢ سالش ميشه چند وقتي روزا پوشك نميكنم فقط موقع خواب اما اصلا همكاري نميكنه همش. تو خونه جيش ميكنه بعد ميگه جيش كرد ميبرم تو حموم دستشويي فقط صداي جيش در مياره پا ميشه ميره 

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍
نه فرقش چیه ؟ چیجوریه ؟

به نظرم جنسش بهتره البته من قبل از اينكه پوشك اينقدر گرون بشه پريما ميبستم براي دخترم ولي الان ديگه دو ماه هست ماي بيبي ميبندم هم براي دخترم و هم پسرم ولي ماي بيبي شورتي جنس بهتري داره به نظرم .

فقط تا شماره ٥ داره كه ديگه به دختر من كمي تنگ هست .

چند نوع زینک اکساید داریم من منظورم عین این هستش چون من خودم امتحان کردم

واقعا نمیدونستم ! باشه اینم بگیرم انشاالله نتیجه بده