2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن میشه راهنمایم کنیید؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 57 پست
از کجا شروع کردین یعنی ی روز بیدار شدین دیگه پوشک نکردین بعد مدام بردینش دستشویی تایمایی که بیرون ...

عزیزم اول باید مطمین شی که بچت اماده شده یعنی چی یعنی اینکه مثلا پی پی کنه بگه بهتون...از پوشکش زیاد خوشش نیاد وووووومن اینارو دیدم و یه روز که همسرمم خونه بود و سه روز تعطیلی پشت هم بود شروع کردیم و پوشکش نکردیم یبار من میبردم یبار همسرم...کلی تشویقش میکردیم...تو تابستونم بود یه شورت پاش میکردم که سریع دربیاد و بره کارشو بکنه...سه روز اولو اصلا بیرون نبردم و حدودا یک هفته در حد یک ساعت بیرون میبردم که پوشک شورتی پاش میکردم که خداروشکر کاری نمیکرد....و درمورد تایمشم چندبار که مثلا یه ربع یبار میبرین دستتون میاد که مثلا ۴۵دیقه یبار جیش میکنه وووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم جنسش بهتره البته من قبل از اينكه پوشك اينقدر گرون بشه پريما ميبستم براي دخترم ولي الان ديگه ...

اهاممنونم 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
میتونی یه روز امتحان کنی ببینی دل به کار میده یا نه😂

یه یک ساعتی بود ولی اصلا نگفت حالا یه روز کامل  تلاش نکردم 

كالاندولا هم زدي ؟

کالاندولا زدم بشتر شده به اونم حساس بود دیگه نزدم فایده نداشت خیلی پمادهای قوی استفاده کردم ولی نمیشه تنهاراهش اینه که بگیرم ولی زوده انگار نمیگه 

خخخ یک ساعت که معلوم نمیکنه اصلا😂انشاله موفق باشی بنظرم پوشک گرفتن خیلی سخت تر از شیرگرفتن بچس🥴

من همیشه با اعتقاد کامل میگفتم از شیر گرفتن سختره ولی الا میگم همین پوشک سختره اونم وقتی یکم زودم باشه   

کالاندولا زدم بشتر شده به اونم حساس بود دیگه نزدم فایده نداشت خیلی پمادهای قوی استفاده کردم ولی نمیش ...

زوده به نظر من هم دختر من هم ٢١ ماهش هست وقتي كارش رو انجام ميده تازه اون وقت ميگه .

ان شا الله كه خوب ميشه .

عزیزم اول باید مطمین شی که بچت اماده شده یعنی چی یعنی اینکه مثلا پی پی کنه بگه بهتون...از پوشکش زیاد ...

چقد ممنونم از راهنمایت ..بچتون چن سالش بود ؟