2777
2789

سلام مامان گلی ها

من یه سوال دارم لطفا جواب بدین، شما به نی نی هاتون میگین که پسرخاله عمه دایی عمو رو چی صدا کنن؟ من یه پسر دارم که از قبل از به دنیا اومدنش گفتم دوست ندارم به بچه ها فامیل بگه آجی یا داداش، هنوز حرف نیفتاده ولی خیلی بدم میاد که مادرشوهر و‌خواهرشوهرم هی بهش میگن به پسرعمت بگو داداش،هی جلو من بهش میگن نگا داداشی کن داداشی اومد و از این حرفا،من حساس نبودم ولی خیلی حساسم کردن بس که گفتن،ضمن اینکه حس میکنم دارن تو کارم دخالت میکنن چون این مادره که توی این سن به بچش میگه کی رو چی صدا کن.

حالا خواستم ببینم به نظر شما من حساسم یا حساسیتم به جاس؟ اگر بجاس باید چیکار کنم

یکم حساسی ولی حق داری ک بچتو اونجور ک دوست داری تربیت کنی...  

میتونی چندین بار جلوشون تکرار کنی تا متوجه شن باید اسمی ک تو انتخاب کردی رو یاد بچه بدن...

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس نباش عزیزم بزار بچه ها صمیمی باشن

مثل ما بزرگترها نزار نسبت ها اختلاف ایجاد کنه

ولی اگه دوست نداری کلاً همه رو به اسم صدا کن یه جووون غلیظ هم پشتش بنداز که کسی دلگیر نشه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

آره حساسی چون هرچقدم مادرشوهرت بگه بچت نمیگه بهشون داداش یا آجی کلا اینحرفارو زیاد میزنن نگران نباش بچه ها خودشون همدیگرو اینجوری صدا نمیکنن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

منم دوست ندارم اصلا.الان یچیزه بدتراینکه تایه پسره تقریباعاقل یعنی5سال به بالامیبینن بهش میگن ....میخوای زنت بشه؟اخه دخترمن همش8ماهشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍