2777
2789
عنوان

خانمای نی نی دار میشه به سوالم جواب بدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 24 پست

به نظرم حساسیتت به جاست اما همه نظرشون این نیس 

تو همین سایت یبار من گفتم ادم واسه بچه ایم میذاره بقیه باید درس صدا کنن وگرنه بی احترامی به پدر و مادر بچس

یه نفر گفت نمیتونی واسه بقیه تعیین تکلیف کنی هرکی هرچی بخواد صدا میکنه😐

درسته حق شماست ولی بی خیال شو چون حساسیت به خرج بدی بدتره بالاخره او نام نیت بدی ندارن ولی تا بهای به دیگران یاد بدی و بفهمانی حقت چیه عمرت رفته پس تو چیزای که خیلی مهم نیس بی خیال شو وقتی بزرگتر بشه احتمالا نگه بهرحال احترام پدر و مادر همسرت خیلی مهم تر از این مساله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حساسی چون هرچقدم مادرشوهرت بگه بچت نمیگه بهشون داداش یا آجی کلا اینحرفارو زیاد میزنن نگران نباش ...

چرا به نطرم میگه چون من طبقه بالا مادرشوهرمم و تقریبا هر روز پسرمو میبینه و هر روز بهش میگه داداش

من که از دستشون دام میخواد زار بزنم واصلا دوست ندارم برم خونشون یه جوری رفتار میکنن انگار بچه مال او ...

درکت میکنم عزیزم، منم یه سری بچم بغل مادرشوهرم بود گریه میکرد رفتم سمتش بگیرمش آرومش کنم مادرشوهرم زد زیردستم،خیلی گریه کردم دقیقا حس اینو داشتم که من حقی به بچم ندارم