2777
2789
عنوان

غربالگری مرحله دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخابی جون منم رماتیسم دارم و فعلا بخاطرش دارو مصرف نمیکنم سه بار تا حالا سقط داشتم دیدم شمام یکبار باردار شدی و این بار دومه میشه بگی ایا بارداری اولت نموند ؟نوشتی مشکل ایمنی دارینم انتی پی تی اوم بالاست میتونی یکم توضیح بدی

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سرخابی جون منم رماتیسم دارم و فعلا بخاطرش دارو مصرف نمیکنم سه بار تا حالا سقط داشتم دیدم شمام یکبار ...

من رماتیسم پوستی دارم بهش میگن لوپوس یعنی خود ایمنی بدنم به بافت های خودش حمله میکنه بارداری اولم نمیدونم همینجوری خود به خود سقط شد  هفت هفته الان تحت نظرم سه سال دارو مصرف میکنم تا بیماریم تحت کنترا الانم همون دارو هارو میخورم چون ممکن عود کنه بیماریم شمام میخوای باردار بشی حتما حتما برو تحت نظر دکتر بااجازه ی خودش حامله بشو مشکل ایمنی من تا اخر عمر باهامه مشکل انعقاد خون دارم الان روزی دوتا انوکساپارین ۶۰۰۰میزنم 

خدایا حکمتت رو شکر🙏
من رماتیسم پوستی دارم بهش میگن لوپوس یعنی خود ایمنی بدنم به بافت های خودش حمله میکنه بارداری اولم نم ...

ممنون

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه