2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرشوهرم سوتي دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3281 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم ببين در هرشرايطي مامانت از من به تو بد ميگه و تو رو ميندازه جون من  فقط راجع به من بد ميگ ...

هیچ وقت این حرف و نزن .

هر چقدر هم مادرش از تو بد بگه نه واکنش نشون بده نه تو بد بگو .

بزار تو در نظر شوهرت اینقدر خوب باشی که با ح ف زدن مادرش بگه اشتباه میکنی 

الان خواهرانه بياين بگين من با اين زن چيكار كنم كه فقط داره پشت من بد ميگه ر شوهرم و با من در مينداز ...

بنظرم اشتباه از شوهرت بوده چون مادرش خواستش اصلا معقول نبوده و میتونسته واسه این که دل مادرشم نشکنه خودش بره واسش بخره و به شما هم اصلا چیزی نگه اگه مرد بتونه مدریت کنه بخدا دیگه انقدر این ماجراها کش پیدا نمیکنه .

یعنی کسی که ازدواج میکنه باید مامانش و بندازه دور؟؟  اونم فقط اقا؟؟  

حالا این پیام دادن یعنی اینکه خیلی ماماتشو میخواد یا ماکه به مامان و بابامون پیام ندیم یعنی انداختیمشون دور؟

خب خیلی راهای دیگه هس برا نشون دادن ادب و احترام و پیام بازی کردن اونم درمورد این مسائل خیلی به دور از اخلاق و ادبه۰

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍
الان خواهرانه بياين بگين من با اين زن چيكار كنم كه فقط داره پشت من بد ميگه ر شوهرم و با من در مينداز ...

به نظرم همسرت رو بین خودت و مادرش قرار نده. هر مردی مادرش رو انتخاب میکنه. اینطوری شما بیشتر صدمه میبینی.

مستقیم و بدون تعارف و مودبانه با مادرشوهرت صحبت کن. آرامش شما، یعنی آرامش پسرش. زندگی شما یعنی زندگی پسرش. مادر که برای پسرش بد نمیخواد.

حالا این پیام دادن یعنی اینکه خیلی ماماتشو میخواد یا ماکه به مامان و بابامون پیام ندیم یعنی انداختیم ...

من راجب این پیام به خصوص نگفتم. شما نوشتی از پیام بازی مادر و پسر بدم میاد..    الان خودتون بچه داشته باشین    دلتون نمیخاد   بهتون پیام بده؟     

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
یه شیرینیه دیگه چرا انقد بزرگش میکنید ، چیز زیادی که نخواسته بنده خدا

بخث شيريني نيست 

بخث اينه كه مامانش خبر نداشت بابام خريده 

شروع كرده پشت سر من حرف زدن كه نياورد و فلان 

ببین .... داره جا میندازه از خانواده شما ب پسرش برسه. ب نظرم دندون طمعشونو بکش خلاص. ن این شیرینی رو ببر ن باهاش گرم بگیر دیگ...از این اخلاقا یکی دو تا تو فامیل دارن خودشونو رسوا کردن واس خانواده داماد یا عروسشون. این شیرینیه رو اگ بابات اورد ببری دیگ هیچی.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
برای چی این حرف رو می زنی اگه مادر خوت هم بود اینو می گفتی خوب هوس کرده غریبه که نیست

بازم خوب نیست آدم به خاطر شکمش و هوسش رو بندازه ممکنه طرف یادش بره یا نتونه و هزار تا مسله دیگه خوبه مراعات طرف مقابل را هم بکنیم.

فقط خدا ❤️❤️❤️