2777
2789
الی بانو جان یک سوال شیرش گرم باشه یا سرد؟اجر کدومش بیشتره؟

بانو روايات زيادي داريم در اين باب كه اگر با عسل تركيب شود ديگر بهشت فردوس جايگاه شما خواهد بود 

حرارت شير هم به امر و دستور عاليجناب همسر والامقامتان ميباشد 

هدف ما رضايت شوهر ميباشد 

باشد كه رستگار شويم 🤲

بانو روايات زيادي داريم در اين باب كه اگر با عسل تركيب شود ديگر بهشت فردوس جايگاه شما خواهد بود  ...

بر دیده منت بانو جان...بسی استفاده کردیم از سخنان پرگوهر حضرتعالی...دلنشین شد سخنت تا که قبولش کردم...آری آری سخن عشق نشانی دارد....تشت شیری دارد...بوی گلابی دارد....راوی این سخنان بانو الی ای دارد.....

کیسه نمک بنده سوراخ شده بانوی من و اکنون خالیست...

بنده را عفو نمایید...

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الی بانو جان یک سوال شیرش گرم باشه یا سرد؟اجر کدومش بیشتره؟

بانوي بي اسم و آدرس عزيز

خييلي خوشحال شدم از هم صحبتي با شما كاربر باحال و پايه 

اگر جسارتي شد ازتون عذرخواهم خواستم  يك كم شوخي كنيم حال و هوامون عوض بشه 

انشاا... زندگيتون شيرين و در آرامش و دلتون شاد باشه خودتون و خانواده محترمتان

التماس دعا عزيز دلم 🙏

بانوي بي اسم و آدرس عزيز خييلي خوشحال شدم از هم صحبتي با شما كاربر باحال و پايه  اگر جسارتي ش ...

لطف دارید عزیزجان،منم لذت بردم از هم صحبتی با شما و باقی دوستان.

سلامت باشید،شب پر خیر و برکتی رو برای شما آرزو میکنم.

در پناه حق

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بر دیده منت بانو جان...بسی استفاده کردیم از سخنان پرگوهر حضرتعالی...دلنشین شد سخنت تا که قبولش کردم. ...

فدايه شما بانو كه هر كلامتان در و گوهر است 💎💎💎

بسي مشعوف شديم از هم صحبتي با ملكه جان 😘😘

سخنم بر جان دلنواز شما دلنشين آمد 😍

احسنت بر شما بانو كه گلاب نيز در تشت خود ميريزيد 👏👏

شما عسل هستيد بانو كيسه نمك به چه كارتان مي آيد 🤗🤗

ای خواهر بیا و خوبی کن و از تجربیاتت برای استارتر بگو. اینم نتیجه اش...اخ بشکنه این دست که نمک ندار ...

عب نداره من بخشیدمش خواهر.. بخشش از بزرگان است🤗🤗

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
فدايه شما بانو كه هر كلامتان در و گوهر است 💎💎💎 بسي مشعوف شديم از هم صحبتي با ملكه جان 😘😘 سخنم ...

😊😘

فصل هندونه تموم شده خواهر😉

آن سخن کز دل برآید لاجرم بر دل نشیند...🌷

😊😘 فصل هندونه تموم شده خواهر😉 آن سخن کز دل برآید لاجرم بر دل نشیند...🌷

اتفاقا امسال هندونه ها از تابستون بهتر بود 🤔

هندونه يلدامون عااالي بود امشبم خوردم خييلي خوب بود 😲

ممنونم از لطفتون و محبتتون عزيزم😘

عب نداره من بخشیدمش خواهر.. بخشش از بزرگان است🤗🤗

در کرامت و بزرگواری شما که شکی نیست یاسمن بانو😘🌷

در کرامت و بزرگواری شما که شکی نیست یاسمن بانو😘🌷

شرمنده نفرمایید..به پای شما که نمیرسیم🤗😘

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ولی جالب میشد اگه امکان داشت عکس العمل اونایی که پولدارن یهو کل حسابشون خالی میشد رو میدیدیم مخصوصا ...

در جواب این گفتم. فیلم خط ویژه ام اینه. حساب یه پولدار روخالی میکنن. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

حساب کسی رو به هیچ بهانه ای خالی نمیکنم چون چند وقت پیش همین بلا سر خودم اومد میدونم خیلی حس بدیه نمیخوام کسی تجربه اش کنه....یعنی فقط پول نیست مسئله اون حس افتضاحیه که میاد سراغت

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...