2777
2789
چه فضا روحانی و معنوی شد😞

بله بانو من هر تاپيكي ميروم فضا عطرآگين ميشود اصلا روايت داريم تاپيكي كه الي وارد شود خير و بركت از آن ميبارد و استارترش به علو درجات و حتيييي پربازديدي ميرسد 

😝😝😝😝

فضا بس الياني است 😇

من رهبری عملیات رو برعهده دارم..اینطوری اگه دستگیر هم بشیم جرم من سنگین تره😔😕😕

خراب رفاقتم... یکی برای همه،همه برای یکی

من نمیتونم قبول کنم کسی جرمش از من بیشتر باشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خراب رفاقتم... یکی برای همه،همه برای یکی من نمیتونم قبول کنم کسی جرمش از من بیشتر باشه

نه دیگه نمیشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

استارتر رفت لو بده ما رو؟🤔

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله بانو من هر تاپيكي ميروم فضا عطرآگين ميشود اصلا روايت داريم تاپيكي كه الي وارد شود خير و برك ...

عجب که امشب عنایت بارپرودگار نصیب حالم شد.

به شکرانه این نعمت چه کنم بانو الی؟

استارتر رفت لو بده ما رو؟🤔

پاي خودشان نيز در ميان است 

به جرم پنهان كردن مجرمين و پناه دادن به دزدان جهت برنامه ريزي متهم هستند 

تازه ايشان ما را ترغيب كردن كه ميتوانيد برويد ما هم خواستيم فعل خواستن رو صرف كنيم كه اين جوري شد 😄😁

هيچ وقت يك ايراني رو تهديد نكنيد 🤭

عجب که امشب عنایت بارپرودگار نصیب حالم شد. به شکرانه این نعمت چه کنم بانو الی؟

بلي

حمد و سپاس خداي عزوجل را 🤲

كه امشب پس از مدتي مديد با من برخورد كرديد 

ببينيد چه كار خيري كرديد كه همچين افتخاري نصيبتان شده است 

از خود مچكرم خودمم😝😝😝

پاي خودشان نيز در ميان است  به جرم پنهان كردن مجرمين و پناه دادن به دزدان جهت برنامه ريزي متهم ...

اسکرین شات و ضبط مدرک علیه استارتر فراموش نشود.😉

والا ما چندتا کاربر ساده بی شیله پیله بودیم،۵۳ اغفالمون کرد.

من که اومده بودم هدایتتون کنم به بهشت.شما هم که وظیفه خوشبو کردن فضا رو داشتید به عمل می آوردید.

بانو یاسمن هم که جدیدا با قید وثیقه و اثر انگشت از جهنم آزاد شده بود و توبه کرده بود.

دختر خاک و تاک و بارون هم که ادعایی ندارند.

اسکرین شات و ضبط مدرک علیه استارتر فراموش نشود.😉 والا ما چندتا کاربر ساده بی شیله پیله بودیم،۵۳ اغ ...

والا...من داشتم نون و ماستم رو میخوردم اصلا به فکر دزدی نبودم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اسکرین شات و ضبط مدرک علیه استارتر فراموش نشود.😉 والا ما چندتا کاربر ساده بی شیله پیله بودیم،۵۳ اغ ...

بلي بانو بي اسم و آدرس مدارك عليهشون زياده خيالتون تخت خواب 😏

بلي استارتر همه را اغفال كردند باشد كه هدايت شوند و بيايند از ديوار مهمان برن بالا چون نياز به قلاب ندارن 

حداقل اون ريسمانشون رو بدهند به ما 

باشد كه ما هم پولدار شويم و ايشان هم رستگار😂😂😂😂

بلي  حمد و سپاس خداي عزوجل را 🤲 كه امشب پس از مدتي مديد با من برخورد كرديد  ببينيد چه ...

🤔اشتباهی امشب شام درست کردم برای همسر محترم.

اگر میدانستم چنین اجر و ثوابی دریافت خواهم کرد هر شب به تهیه غذا مشغول میشدم.

حیف که چشم بصیرتم کور بود تا کنون....وای بر من😭

🤔اشتباهی امشب شام درست کردم برای همسر محترم. اگر میدانستم چنین اجر و ثوابی دریافت خواهم کرد هر شب ...

اووووووف بر شما باد 

ميدانيد كه تكريم شوهر چه ثواب ها كه نداريد 

تازه ببينيد اگر پاهاي همسر گرام را در تشت شير ماساژ دهيد چه ميشود 

باشد كه فردا شب انجام دهيد و از نتايج آن شگفت زده شويد 

😝😝😝😝😝

والا...من داشتم نون و ماستم رو میخوردم اصلا به فکر دزدی نبودم

ای خواهر بیا و خوبی کن و از تجربیاتت برای استارتر بگو.

اینم نتیجه اش...اخ بشکنه این دست که نمک نداره

الهی این ریسمانش پاره بشه دیگه به کارش نیاد.🙄😁

ای خواهر بیا و خوبی کن و از تجربیاتت برای استارتر بگو. اینم نتیجه اش...اخ بشکنه این دست که نمک ندار ...

نه خواهر بزار ريسمانشان خوب است به كارمان مي آيد بزار ببينيم اگر خودشان همكاري نكردن لاقل طنابشان رو ببريم 😭😭😭😭

اووووووف بر شما باد  ميدانيد كه تكريم شوهر چه ثواب ها كه نداريد  تازه ببينيد اگر پاهاي ه ...

الی بانو جان یک سوال

شیرش گرم باشه یا سرد؟اجر کدومش بیشتره؟