2777
2789
خاک که قنده قنده  اسبشو کجا میبنده زیر درخت نرگس  غمشو نبینم هرگز  ناراخت شده خاک ...

از کانادا براتون سوغات می فرستیم غمتون یادتون بره😃 چی دوست دارین

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خسته م خیلی شب نخوابیدم عصرم اومدم بخوابم سروصدا نذاشت

عزيزم شوخي كردم باهات

ياسي جون گفت بيا يك كم شيطنت كن مثل سابق 

قصد جسارت نداشتم دوست عزيزم فاطمه خانوم گل 💛😘🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم شوخي كردم باهات ياسي جون گفت بيا يك كم شيطنت كن مثل سابق  قصد جسارت نداشتم دوست عزيزم ...

الی اصلا ناراحت نیستم میدونم شوخیه چرا هی میگید ناراحتم

اتفاقا خودمم زیاد شوخی کردم امروز

عزيزم شوخي كردم باهات ياسي جون گفت بيا يك كم شيطنت كن مثل سابق  قصد جسارت نداشتم دوست عزيزم ...

اشک تو چشام حلقه زد  

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
بزار از اونایی که رفتن بپرسم چی اونجا خوبه    

برات دعوتنامه میفرستم خوبه😎😎

عزييييزم سخت ميگيريد الان به يك نفر نياز داريم قربون دستت فكر كنم قدتون بلند باشه بياين كمك داريم مي ...

🥴🤔

ثواب داره؟!

پس قلاب بگیرید من برم بالا😂

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خودمم😭😢 آتيش سوزي اينجا اگر راضيتون كرده بانو جمع كنيد بريم يك جا ديگه منو كه ميشناسين تو انحراف ...

بریم کجا رو بترکونیم🤔تاپیک بزن اون جا جمع شیم