2777
2789
عنوان

بلاتکلیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 55 پست

دقیقا کسی ادم رو‌دوست داشته باشه

شیفته رفتار میشه نه ظاهر

یادت نره ظاهر بعد از مدتب عادی میشه این عادی بودن نباید باعث بشه خودت دست کم بگیری اما نباید به وسواس فکری دچار بشی برای خودت زندگی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست منم زیاد چاق بود بد ریخت بود ۹۰ کیلو بود ولی قیافش خوشگل بود ازدواج کرد طلاق گرفت بعدش با یه مر ...

به خاطر اندامش؟

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
درسته ولی یه مرد هم این رو درک میکنه؟ بعضی آقایون( یا شاید همشون) خیلی درگیر مسائل ظاهر ی هستن

اتفاقا مردها مثل ما نیستن

خیلی سطح فکرشون با ما فرق داره

ببین بی تفاوت ب ظاهر ملاک نیست

وسواس خوب نیست شما فکرت برسمت وسواس داره میره 

و این ادامه داشته باشه  عین سوپر استار هم بشه هیلکت میگی یه جا میلنگه لذت نمیبری

همینطوری خواستگاراتو رد نکن، اول باید بشناسیشون بسنجیشون و بپرسی ازشون.  مثلا دوستم تعریف میکر ...

از کجا باید بفهمم اون مرد چجوریه؟ 

وای فکر این چیزام حالمو خراب میکنه

ما همسایه بودیم خیلی هم صمیمی بودیم مثلا من وقتی میگفتم که امروز دو بار نزدیکی داشتیم میگفت من یادم نمیاد اخرین بار کی نزدیکی داشتیم خودمم دلم میخواد منم دیگه بعد از اون پیشش نگفتم بهش که دلش نخواد 

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
از کجا باید بفهمم اون مرد چجوریه؟  وای فکر این چیزام حالمو خراب میکنه

دوستم به نشانه هایی که شوهرش قبل ازدواج رو کرده بود توجه نمیکرد. 

مثلا لاک زده بود، لاکش قشنگ از ریشه ناخن نخورده بود، شوهره بهش گفته اینجاهاش نخورده. این یه نشونس وقتی طرف انقدر حساسه پس به ترک پوستی و لک و پیسم ایراد میگیره‌ .

فیلم I feel pretty  "رو ببین

من با خودم مشکلی ندارم مشکلم برخورد یکی دیگه( اینجا به عنوان همسر) هستش

ما همسایه بودیم خیلی هم صمیمی بودیم مثلا من وقتی میگفتم که امروز دو بار نزدیکی داشتیم میگفت من یادم ...

بعد طلاق چی شد؟ قبل ازدواج همسرش ندیده بودش؟