2777
2789
عنوان

بلاتکلیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 55 پست
دوستم به نشانه هایی که شوهرش قبل ازدواج رو کرده بود توجه نمیکرد.  مثلا لاک زده بود، لاکش قشنگ ...

ببین من اگه تو خواستگاری قضیه چاقی و...رو مطرح کنم و لباسم طوری باشه که برجستگی شکمو پیدا باشه و موقع نامزدی( قبل عقد) جلوش لباسی بپوشم که ترک ها چ بازو هام پیدا باشن خوبه؟

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
بعد طلاق چی شد؟ قبل ازدواج همسرش ندیده بودش؟

دیده بود حالا میگفت خیلی لاغر شدم 

میدون روی لباس بدن اصلا مشخص نمیشه اونم قیافش خوشگل بود منم تا دیدمش فکر نمیکردم بدنش اونجوری باشه یه روز پیش من رفت حموم منو صدا زد باهم حرف بزنیم واااااای حالم به هم خورد و اون لحظه بود که به شوهرش حق دادم

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیده بود حالا میگفت خیلی لاغر شدم  میدون روی لباس بدن اصلا مشخص نمیشه اونم قیافش خوشگل بود منم ...

بدنش چجوری بود 

یک سال با کالری شماری و ورزش

اول بگم اگر کسی که دوست داشته باشه این چیزا

براش مهم نیس زن هم بوده خیلی خوشتیپ

بوده بعد ازازدواج با دوبار زایمان اندامش بهم ریخته

بعدش. این ورزش هایی که میکنی و این کارایی

که برای پوستت میکنی عالیه حتما جواب میگیری ادامه بده

بعدش چرا فقط نکات منفی . تو نی نی سایت میبینی

خیلی ها هم هستن با هزار تا مشگل و بد اندامی و 

خیلی هم خوشبختن و شوهرشون دوستشون داره

دوست داشتن ربطی به این چیزا نداره

دمت گرررم با این اراده ات

تو که اراده کردی این همه وزن و کم کردی

حتما خودت و هم خوش اندام میکنی

شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖

نگرانیت رو درک میکنم ولی ببین عزیزم همش به شانست بر میگرده که چه جور آدمی گیرت بیاد و اینکه خودت چطور باهاش برخورد کنی، به قول یکی از کاربرا که نوشته اینا که میبینی اینجوری میگن خیلی به شوهراشون رو دادن که اینجور میگن، ببینید من نمیخوام بگم خیلی بی نقصم ولی خداروشکر ایراد آنچنانی که تو چشم بیاد ندارم و از یکی از خواستگارهام از لحاظ ظاهر خیلی سر بودم ولی من چون ازش خوشم میومد و هیچ ایرادی ازشون نمیگرفتم، ایشون شروع کردن همون اوایل ایراد گرفتن از من، از هر چیزی که فکرشو بکنی، از قیافه تا طرز لباس پوشیدن تا حتی بوی شامپویی که باهاش لباس هامو میشستم، بعد یکی از دوستای خودش، با وجود اینکه زنش خیلی معمولی بود، میگفت که همش میگه زن من خیلی خوشگله، باور کن اصلا به ایراد داشتن و نداشتن نیست، آدم بخواد هی الکی میشینه ایراد میگیره، اهل زندگی هم باشه و آدم فهمیده ای باشه از خیلی چیزا راحت چشم پوشی میکنه یا اصلا اون ایرادها به چشمش نمیاد. پس زیاد نگران این چیزا نباش، فقط دعا کن آدم خوبی گیرت بیاد و خودتم بلد باش از اول چه جوری باید رفتار کنی که الکی ایراد نگیره

ببین من اگه تو خواستگاری قضیه چاقی و...رو مطرح کنم و لباسم طوری باشه که برجستگی شکمو پیدا باشه و موق ...

اصلا نامزدی برای شناختنه دیگه.

من نمیدونم شما چطوری جلوی نامزد لباس میپوشید. ولی تا حدی که عرف دارید بپدش بزار ببینه.

یا اینکه ازش سوال کن ببین نظرش  چیه. مثلا حساسیت هاشو بپرس، توقعش رو از ظاهر همسر آیندش بپرس. 

بدنش چجوری بود 

سیاه

خط های پاره شده

شکم شل

زیر مایو رو شکم شل نمیذاشت دیده بشه شکمش روش افتاده بود 

سینه ها بد فرم

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
اول بگم اگر کسی که دوست داشته باشه این چیزا براش مهم نیس زن هم بوده خیلی خوشتیپ بوده بعد ازازدواج ...

فدات شم عزیزم لطف داری

راستش ندیدم کسی بد اندام باشه و همسرش دوستش داشته باشه! چه اینجا چه اطرافم...همش با خودم میگم اینا که اندامشون قشنگه این همه بهشون ایراد میگیرن پس من چی!!! گاهی دلم میخواد شرایطش پیش بیاد ازدواج کنم ولی وحشت دارم از اتفاقات بعدش...

از طرفی ترس از مجرد موندن و شرایط بدی که ممکنه پیش بیاد

از طرف دیگه فکر کن جلوی خانواده و اطرافیانم همسر یا نامردم به خاطر اندامم ولم کنه

وای وای واااای دارم روانی میشم

کلی رفتم پیش روانشناس در نهایت گفت واقعا نمیتونم کاری ب ات بکنم بهش فکر نکن

اصلا نامزدی برای شناختنه دیگه. من نمیدونم شما چطوری جلوی نامزد لباس میپوشید. ولی تا حدی که عرف داری ...

ما موقع نامزدی صیغه محرمیت هم میخونم جلوش میتونم تی شرت یا تاپ و شلوار بپوشم

سیاه خط های پاره شده شکم شل زیر مایو رو شکم شل نمیذاشت دیده بشه شکمش روش افتاده بود  سینه ه ...

تقریبا مثل من