2777
2789
عنوان

عاجزانه درخواست میکنم ازتون که راهنمایی کنید چجوری دوست پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 53 پست

ارشیدایی منم همینطوریم.اول از همه کتاب خودت باش دختر دانلود کن حتما کامل بخونش.از اون گروه های مزخرفم بیا بیرون.نگران نباش همه چی درست میشه خواهر من

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛
اصلا برات مهم نباشه حالا چه گلی میخوان به سرت بزنن این همه راه که میتونی حال خودتو خوب کنی

مهم نیست ولی وقتی همه جا..این هنه سال.چه مجازی چه واقعی اوضام اینجوریه..خیلی ناراحتم خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لحنم نمیدونم ..فقط گفتم من یه کیک خوشمزه درست کردم اینم عکسش..منتها کیک برا اونا سخت بود درست کردنش ...

نه به نظرم رو رفتار آدمها حساس شدی شاید برای ما هم پیش اومده اینجوری ولی هیچوقت بهش توجه نکردیم.اینا خیلی عادیه که داری میگی شما خیلی حساس هستی و انگار بی اعتماد به نفس شدی وگرنه هیچ کمبودی نداری.روی اعتماد به نفست کار کن.ولی بازم اگر این موضوع تو ناخداگاهت داره رنجت میده حتما مشاوره برو به هر حال یه حسی داری که داره بهت موج منفی میده و ذهنت روز به روز اتفاقاتو به صورت پازل کنار هم‌میچینه برات ،تا فکر کنی حتما تو یه مشکلی داری

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

حالا چرا فکر کردی ماها نفری شونصدتا دوست داریم  

همه همین هستیم البته بعضیها خودشون میخوان تنها باشن چون از دوستی با بعضیها جز ضرر چیزی عاید نمیشه

.                                                                  
امرووز تو گروه بافتنی گفتم من از بچکی باف انجام میدادم  بهشون بر خورد در صورتی که قبل اینکه ا ...

توی همین نی نی سایت ببین چطوری جواب میدن بمن. مثلا ۱ نمونه ش:

موضوع: چقد تونستید پس انداز کنید؟

استارترش هم یکی دیگه بود.

من:  پس انداز که پیشکش! 

این روزا این جمله رو زیاد میشنوم: عدم موجودی کارت!

من اینجوری ام فقط یا شماهام؟!

یه نی نی سایتی: تا الان ۳۰۰ هزار تومن

من:

باور کن هنوز ذهنیتمون این واقعیتو قبول نکرده! فکر میکنیم ۳۰۰ تومن مبلغ قابل توجهیه! 

همینکه ی سوپر مارکت میریم و برمی گردیم میبینیم واقعا چقددددر پولمون بی ارزش شده !!

آخه ی پلاستیک شوینده و ی شونه تخم مرغ ۱۸۰ هزار تومن؟؟؟؟

همون نی نی سایتی: 

عزیزم خودم میدونم پس اندازم واقعا ناچیزه ولی شما چون ب قول معروف با کفش من راه نرفتی اصلا احتیاجی نیست ک قضاوت کنی و بهم یادآور بشی ک ۳۰۰ تومن پولی نیست . من شوهرم وضعش خوبه و ۲ نفریم و ماهیانه بیشتر از ۲ تومن خرج خونه واسه خوراک و خرت و پرت میشه بجز پوشاک و... و خودمم مغازه دار هستم . پس اگر ۳۰۰ گذاشتم فعلا کنار اصلا نیازی نیست یک نفر از کم و زیادش برام توضیح بده خودم همه چیزو میدونم. استارتر پرسیدن منم جواب دادم گلم کم و زیادشو خودم خبر دارم

من: 😨😨😨

پی نوشت: این روزا همه بی اعصابن عزیزم!

خدایی من الان قضاوت کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

غرب کشور

کتاب بخون قرآن بخون با شوهر و بچت تفریح کن خوش بگذرون جایی که تحویلت نمیگیرن نرو ارزش تو بالاتر ازین حرفاس بانو..من همیشه با خودم میگم اگه خدا به من خواهر نداده و هیچ زن صمیمی دور و برم نیس برای اینه که من میتونم بدون اونا زندگیمو بگذرونم!! دوستای حقیقی ساده هم پیدا میشه نباید بشینی منتظر ی دوست!! خودت دست به کار شو اول حال خودتو خوب کن بعد دعا کن بگو خدایا اگه صلاحمه کمکم کن چند تا دوست داشته باشم..اون کتابم حتما بخون

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛
خوبه که.

شوخی می کنم 

منم تو بچگیم اینطوری بودم خیلی حساس و زودرنج بودم از این چیزا میدیدم عالم بچگیم خراب میشد

بمیرم برای خودم..

اما الان اینطوری نیستم اگه همچین موضوعی برام پیش بیاد زود خودمو جمع میکنم و وا نمیدم..

میشه واسه پدرشوهرم یه صلوات بفرستید مشکلش حل بشه..ممنونم
یعنی پس خود من حساس هستم؟ آخه چرا منو مس تحسین نمیکنن 😥

نکنن همه قرار نیست که از ادم تعریف کنن والا به خدا منم خیلی از دوستام بیخودی گمو گور شدن اصلا برام مهم نیست.بیخیال خودت دوست خودت باش.کم پیش میاد کسی رفیق واقعی پیدا کنه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️