2777
2789
عنوان

عاجزانه درخواست میکنم ازتون که راهنمایی کنید چجوری دوست پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 53 پست
شاید اعتماد به نفست‌پایینه شاید خود کم بینی ادمهاای بی اعتماد به نفس این باور بی اهمیت بودنو به دیگر ...

درسته دقیقا 

ولی خوب رفتار اونا چی؟اونها فقط به من گیر میدن حالبه تو همه ی گروها

درسته دقیقا  ولی خوب رفتار اونا چی؟اونها فقط به من گیر میدن حالبه تو همه ی گروها

خب احتمالا ضعف نشون دادی که اوناهم فهمیدن دیگه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امرووز تو گروه بافتنی گفتم من از بچکی باف انجام میدادم  بهشون بر خورد در صورتی که قبل اینکه ا ...

خب یه اسکرین شات بزار ببینیم لحنت چه جور بوده که اینجوری باهات رفتار میشه.شما از زاویه دید خودت داری میگی

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
خب یه اسکرین شات بزار ببینیم لحنت چه جور بوده که اینجوری باهات رفتار میشه.شما از زاویه دید خودت داری ...

لحنم نمیدونم ..فقط گفتم من یه کیک خوشمزه درست کردم اینم عکسش..منتها کیک برا اونا سخت بود درست کردنش

چون فعلا اونها اسفنجی درست کردند 

میگم نکنه نباید اینکار میکردم

ولی خوب یه نفر دیکه هم کیک با فوندات درست کرده بود ولی چطور به اون گیر ندادن و با من سرد شدن