2777
2789

سلام خواهر ندارم..دختر ندارم.با هیچ زنی ارتباط ندارم جز مادرم

خواهر شوهر مادر شوهر هم ندارم فوت شدن متاسفانه

خیلی احساس تنهایی میکنم خیلی

باشگاه هم حوصله ندارم برم یعنی بچه کوچک دارم نمیتونم..

تو دوران خوابگاه..مدرسه هم اصلا نتونستم دوستی برا خودم پیدا کنم

حتی کانال تل گ رمی هم نمیتونم

الان از ۹۶تو گروهای دخترانه و زنانا ی تلگرام عضوم گروه های آشپزی.هنری و اینا

مثلا گروه آشپزی۱۲نفریم

اونها قربون صدقه هم میرن با هم مچ میشن ولی من نه

مثلا یکیشون گفت وای دیشب کیک تولد درست کردم همه از جمله من تحسین کردیم

نوبت من که شد و عکس گذاشتم میگن خوب که چی..یا اصلا بادرشون نمیشه...چرا آخه اینحوریه اوضاع من😔

یا میگم دیشب غذا درست کردم دادم یه بنده خدایی خیرات کنه

میگن خوب چکار کنیم

بخدا اونها هم تعریف میکنن از خودشون ولی من  نمیدونم چرا کسی خوشش نمیاد تعریف کنم

حتی تو مجازی هم کسی از من خوشش نمیاد😔

بخدا بقیه گروهها هم همینن

جالبه تو واقعیت هم همینطور هست

چه کنم..راه نشونم بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کم حرفی بعد بقیه فک میکنن خودتومیگیری

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

مث من

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

امرووز تو گروه بافتنی گفتم من از بچکی باف انجام میدادم 

بهشون بر خورد

در صورتی که قبل اینکه این حرفر بزنم یکیشون گفته بود من ببا مادرم از بچگی بلفتنی یادم داده

خوب چرا به اون چیزی نگفتن آخه

چرا من؟یعنی نباید از خودم تعریف کنم؟چجوریه؟

اخه دلم دوست میخواد..بخدا دلم لک زده برا هم صحبتی با همجنس خودم..الانم گریه ام گرفت

شاید اعتماد به نفست‌پایینه شاید خود کم بینی ادمهاای بی اعتماد به نفس این باور بی اهمیت بودنو به دیگران القا میکنن.ناراحت نباش هممون تنهاییم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
اخه دلم دوست میخواد..بخدا دلم لک زده برا هم صحبتی با همجنس خودم..الانم گریه ام گرفت

منم زنگ زدم به دوست قدیمی بعد ۱۳ سال ولی اون دوباره بهم زنگ نزد اولش ناراحت شدم بعد گفتم ول کن اون که قدر من دوستی قدیمی نفهمید شما با همسایه خوب رفت آمد کن

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است