2777
2789

من ازدواج دومم از ازدواج اولم یه دختر دارم شوهر الانم تا حالا ازدواج نکرده ولی تا دلتون بخواد دوست دخترا داشته ماهی ۵۵ ت بهم میده چند کاه پیس برام یه ماشین هیوندا گرفت البته با دعوا نه اینکه با دل جون بگیره تقریبا هرچی میگم قبول میکنه وضع مالی خیلی خیلی خوبی داره ،مثلا چند وقت پیشم قهر کردم رقتم خونه پدرم طلا خرید اومد دنبالم و اینکه،خونه احاره کرد منم بهش گفتم اجاره بزن به نام من که پول پیش بشه ماله خودم اونم قبول کرد الان شاید بگید اگه وضع مالی خوبی دارع چرا اجاره کرده خودمم نمید‌نم میگه میخوام منطقه یک یه دونه خوبشو بگیرم که الان ندارم در اون حد ،خیانت بهم زیاد کرده،اخلاقم نداره موندم بمونم یا برم اصلا نمیدونم دوسم داره یا نه ۳ سال ازدواج کردیم،سال اول نمید‌نستم بهم خیالن میکنه به روش که آوردم تقریبا به م‌گوچلو عوض شد الان هرشب باهم رابطه داریم سال اول اصلا نزدیک من نمیشد اینم بگم من ۲۸ سالم اون ۴۰ 

والا کسی که هر شب رابطه داشته باشه فکر نکنم دیگه توانی براش بمونه بتونه خیانت کنه بازم‌ شما بیشتر شوهرت میشناسی

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا طلاق بگیری 

اذیتی برات داره؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بیماری بهت منتقل نکنه .دیگه این آدم از زندگی چی می‌خواهد ‌دختر بازی هاش  رو کرده تا کی عیاشی .برای همین از پژمان جمشیدی متنفرم اونم تهش به زنش خیانت کرد الان هم ول‌کن نیست با ۴۸ سال سن هر روز با یه دختر کم سن وسال میگرده 

پول جمع کن دو سال دیگ طلاق بگیر

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢