2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مقدار لب ترش درست میکنم

گلاب و دادچین و زنجبیل و هل و ایناهم نمیزنم😐

مهمون داشته باشم زعفرون میزنم

گاهی هم به سبک خودمون با گوشت چرخی درست میکنم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

باید ترش باشه. من زردچوبه و فلفل سیاه یکم دارچین میریزم.اخرش زعفرون یکم پودرگل محمدی. لیمو عمانی میریزم.

 من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
نه شیرین نه ملس ،قیمه باید لیمو عمانی داشته باشه یعنی ترش باشه 


طرف ما هر کی یه جور میپسنده . چرا آخه؟ آدم نمیدونه چیکار کنه . من خوشمزه میپزم ولی لیمو عمانی ترشش نمیکنه ها بیشتر عطر میده تا مزه. من یکمی آبلیمو هم میزنم . دوتا حبه قندم واسه گرفتن تلخی میزنم بهش. و گلاب. 

آره دیگه بعضی شهرها با چند حبه قند یا دو سه قاشق شکر شیرینترش میکنن. خودشم که پیازداغ داره کلا غذایی ...

ما خورشت آلو رو ملس درست میکنیم 

ولی قیمه رو ن شکر نه قند ،لیمو عمانی میریزم و پر پیاز داغ 

خدایا دوست دارم💚
ما خورشت آلو رو ملس درست میکنیم  ولی قیمه رو ن شکر نه قند ،لیمو عمانی میریزم و پر پیاز داغ&nbs ...


طرف ما پیاز داغش زیاد باشه میگن شده مسما ... پس واقعا سلیقه ایه .

طرف ما هر کی یه جور میپسنده . چرا آخه؟ آدم نمیدونه چیکار کنه . من خوشمزه میپزم ولی لیمو عمانی ترشش ن ...

یه بار اصلا قند نزن‌،تلخی لیمو رو از قبل بگیر لیمو رو خیس کن تلخی ش بره، یا پوست و دونه هاشو جدا کن فقط مغزش و بریز دیگه تلخ نمیشه، لازم نیست ترشی دیگع ای هم بریزی ،با دارچین و گلاب و زعفرون و اینجور چیزا طعم دارش کن ،قیمه با گذشت گوسفند خیلی خوب میشه و اینکه حسابی جا بیفته پیاز داغ زیاد درست کن براش ،و لپه ش حسابی بپزه لعاب بندازه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز