2777
2789

زبانم سطحش متوسطه تا دبیرستان رفتم کلاس ولی خب بعدش ولش کردم بخاطر کنکور الان خیلی دلم میخواد قبل رفتن به دانشگاه شروع کنم بخونم ولی نمیدونم باید چیکار کنم دقیقا 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کلاس تعین سطح بده ترمت رو خودشون میگن

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

فعلا با دولینگو شروع کن بخون اگه نمی‌تونی بری کلاسفیلم و آهنگ انگلیسی ببین و گوش بده

حس میکنم کلاس به دردم نمیخوره 

یوتیوب چطوره؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

برو کلاس تعین سطح بده ترمت رو خودشون میگن

کلاس رفتنو دوست ندارم علاوه بر اون شاید برم دانشگاه وقت نشه برم کلاس 

فیلم و سریال زبان اصلی خیلی کمک میکنهاول با زیرنویس فارسی بعد رفته رفته با زیرنویس انگلیسی ببینید

چه فیلمایی پیشنهاد میکنی برای شروع

کلاس رفتنو دوست ندارم علاوه بر اون شاید برم دانشگاه وقت نشه برم کلاس

بدون کلاس نمی تونی کاری بکنی 

با فیلم هم که نمیشه چون گرامر و پسوند و پیشوند و شکل سوم فعل رو کی بهت یاد میده 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

حس میکنم کلاس به دردم نمیخوره یوتیوب چطوره؟

من با یوتوب ولاگ یا ویدیوهای دیگه‌ای که زبان انگلیسی باشن می‌بینم

اینطوری که فیلم آموزشی ببینم نه

بنظرم اون بیشتر تاثیر داره حوصلت هم سر نمیره، البته زبانت باید تا حد متوسط باشه حداقل