2777
2789

من اینجا ناشناس اومدم حرف بزنم برام مهم نیس پر بازدید بشه یانه. کیا با وجود خیانت شوهرشون بخاطر بچه دارن زندگی میکنن چقدر طول میکشه زندگی عادی بشه وفراموش کنم.اونایی که دارن میسازن بیان راهکار بدن فراموش کنیم

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

خیانت وزندگی کردن اصلا جوردرنمیاد ریدم تواین زندگی کردنا البته ببخشیدا

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونایی که حال منو درک میکنن بیان نه اونایی که نمک رو زخم میپاشن

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

آخه چرا فکر میکنید بچتون کنار یه پدر خیانتکار و یه زندگی پر از تنش و استرس بزرگ بشه خوشبخت تر از اینه که جدا بشید و یه زندگی نرمال تجربه کنید؟

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  
هنوزم داره بهت خیانت میکن؟

نه ولی با این شک چیکار کنم

جاریم . شوهرش اوایل زندگیشون وقتی ۱سال بودن عروسی کردن و ۶ماهه حامله بودعه خیانت میکنه جوری ک همه میفهمن .ولی جاریم میمونه الان زندگیشون خوبه خداروشکر ولی خب سر گوش شوهرهه همچنان میجونبه

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
عزیزم به خاطر بچت باید بسازی توام جوری وانمود کن که اون اصلا برات مهم نیس تا بسوزه

ینی دیگه برام مهم نباشه هرکار میکنه؟

عزیزم باید خودت تصمیم بگیری و روی تصمیمت محکم وایستی یا بری یا بمونی 

ولی اگه رفتی پشیمون نشی

و اگه موندی گریه زاری و ناراحتی رو از خودت دور کنی

میدونم سخته ولی بایذ قوی باشی خیلی قوی تر از اونی که فکرشو میکنی باید بجنگی با فکر های بدی که میاد توی سرت و زندگیتو محکم تر از قبل بچسبی تلاش بیشتر کنی 

خیانتش در چه حد بوده؟

جنسی