2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا نترکونین میخوام درد دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9094 بازدید | 370 پست
خاهر من... داره میسازه...چند وقت یک بار هم مچ شوهرشو میگیره... طرف جایگاه اجتماعی داره...پول داره. ...

یکی از نزدیکان منم همینطور....بخاطر بچه هاش داره، زندگی میکنه ...میگه واسه بچه هاش پدر خوبیه...نمیخواد بچه هارو از پدر محروم کنه

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
نیکو اونجاهم دوباره ترکوندن 😏

اره نمیدونم چه دشمنی دارن.دلمون به اینجا خوشه اینم گرفتن ازمون

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که هی میان میگن طلاق!! یکم یواش تر شما که زندگی ایشون رو نمیدونید

نیکو من ۲ نفر رو میشناسم که خیانت دیدن و بزرگواری کردن و گذشت پیشه کردنو زندگیشونو از نو ساختن!! چاره ی هر مشکلی رقتن نیس گاهی باید گذشت و دوباره شروع کرد

هر انسانی جایز الخطاس . اگه میخوای بمونی تو زندگی اول خودتو درمان کن پیگیر سردی روابطت باش بیش تر از قبل به شوهرت برس 

سعی کن گذشته رو قراموش کنی سخته ولی شدنیه

کسی که طلاق بگیره و میدون رو بده به طرف مقابل باخته! شما خانوم خونه خودتی  باید کسانی نه دزدکی میان تو زندگیت بندازی بیرون. با سیاست زنونه .

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
یا باید تا اخر عمر تنها باشم یا یکی مث شوهرم میاد مرد سالم نداریم

مرد سالم کمه عزیر

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
یکی از نزدیکان منم همینطور....بخاطر بچه هاش داره، زندگی میکنه ...میگه واسه بچه هاش پدر خوبیه...نمیخو ...

واسه بچم خیلی مهربونه واسه منم ازهیچی کم نذاشته ینی هرچی خواستم فراهم کرده ولی چه فایده فقط مادی 

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
دوستانی که هی میان میگن طلاق!! یکم یواش تر شما که زندگی ایشون رو نمیدونید نیکو من ۲ نفر رو میشنا ...

با روح و روان داغونم چه کنم.چقد طول میکشه درست شه خسته شدم

عقده این عزیزم هروقت اسکرین ها و عکسو گذاستی خبرم کن

چند روز پیش گذاشتم ندیدید؟

گفتی کارشوهرت تهرانه و خونتون کرجه. بهتر نیست برین تهران بجه ات هم بزار مهد و با شوهرت باهم کار کنین

واسه زنه نزدیک خونه خودم خونه گرفته😣

با روح و روان داغونم چه کنم.چقد طول میکشه درست شه خسته شدم

مث آدمی که عزیزشو از دست داده زمان لازمه تا فراموش بشه یه دفعه امکان فراموشی نداره

به شوهرت بگو حالت خیلی بده و حتما برو پیش روانشناس