2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا نترکونین میخوام درد دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9094 بازدید | 370 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا به خاطر بچه می سازین ؟

اگه برعکس بود شما خیانت می کردید 

شوهرتون به خاطر بچه کوتاه می اومد و باهاتون زندگی 

می کرد ؟! 

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
من تجربه این مشکل بزرگ رو نداشتم ولی میفهمم چقد اذیت شدی واقعا خیلی سخته هنوزم داره ادامه مبده یا پ ...

میگه پشیمونه ولی باورش سخته برام

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

عزیزم اکثر مردا اگه پیش بیاد براشون حتما از صیغه نمیگدرن...حالا بعضی یا شون لو میرن بعضی ها نه

شما از این جدا شی ..با یکی دیگه ازدواج کنی از کجا معلوم که اون هم آدم متعدی باشه، 

بنظر من زندگی ت رو به آسونی ول نکن و در اختیار اون زن هرزه قرار نده...

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

ببین من شرایطم مثل شماست .با وجود بچه وخیانت همسر دارم باهاش زندگی میكنم .مهم اینکه بعد از گذشت شما رفتارتون باهم چه جوری باشه .خودش متوجه عمق فاجعه ومسایل دیگش شده باشه .خودش هم بخواد اصولی این بحران رو از سر بگذرونید وکمک کنه تا شما دوباره بتونی بهش اعتماد کنی .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

خاهر من...

داره میسازه...چند وقت یک بار هم مچ شوهرشو میگیره...

طرف جایگاه اجتماعی داره...پول داره...۲تا بچه دسته گل داره...زنش هم والا از خودش سره!

ولی مریضه و مدام تو گوشیش با دخترا چت میکنه....

ولی خاهره من بخاطر بچهاش داره باهاش میسازه

عزیزم اکثر مردا اگه پیش بیاد براشون حتما از صیغه نمیگدرن...حالا بعضی یا شون لو میرن بعضی ها نه شما ...

یا باید تا اخر عمر تنها باشم یا یکی مث شوهرم میاد مرد سالم نداریم

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
خاهر من... داره میسازه...چند وقت یک بار هم مچ شوهرشو میگیره... طرف جایگاه اجتماعی داره...پول داره. ...

ناراحتی اعصاب نگرفته؟

اولش سخته بعد یکم اروم میشی ولی اون همچنان خیانت میکنه شاید چند ماهی بزاره کنار خیانتشو ولی ذاتش همونه اخرشم تو سرد و بیتفاوت میشی و برات مهم نیست دیگه ولی ته دلت ناارومه و امیدی به ایندت نداری 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹