2777
2789

خانمای عزیز.کیت پایینی مال دیشب ساعت۱۰است وکیت بالایی مال امروز صبح ساعت۶و۵۰دقیقه هست.دیشب که تستودادم مثبت شدیعنی امروز روز تخمک گذاری منه.میشه بگین دلیل کمرنگ بودن خط تست یعنی چی یعنی تخمک گذاریم انجام شده ؟یااینکه تخمک گداریم دیروز بوده لطفا منوکامل راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر فقط یک خط پررنگ باشد، یعنی از روز تخمک گذاری دور هستید و تقریبا هیچ احتمالی برای بارداری وجود ندارد. 2- اگر یک خط پررنگ و خط دوم کمرنگ باشد، یعنی به زمان تخمک گذاری نزدیک و یا از آن دور می شوید. 3- اگر هر دو خط پررنگ باشد درواقع تست شما مثبت است و به این معنی است که طی 24 تا 36 ساعت آینده تخمک گذاری انجام می شود

فک کنم همه خوابن😊😊😊😊

من ازبس استرس دارم کل شب بیداربودم.چون یک کیست اندومتریوز۶سانتی هم دارم برای اولین بار اقدام برای بارداری کردم میخوام بدونم اشتباه که نکردم این تست نشون دهنده چیه

اگر فقط یک خط پررنگ باشد، یعنی از روز تخمک گذاری دور هستید و تقریبا هیچ احتمالی برای بارداری وجود ند ...

خب دیروز دو خط هردو مثبت بودن ولی امروز صبح خط پایینی یعنی خط تست کمرنگه دلیلش چیه

چن سیکلتی،چن روزه اس دوره هات

واقعا نمیدونم فقط اینو میدونم که۲۲ام ماه آذرپریود شدم وروز۱۴ام یک سونوداشتم که دکتر گفت تخمکات فردا یاپس فردا آزادمیشه پس فردا یعنی امروز.چرا تست امروز اینجوریه

پایینی مال۱۴ووسطی مال۱۵وبالایی ماله ۱۶ام که امروزه.پس تخمک گذاریم کدوم روزه

تخمک گذاری چن روزه اس

نمیشه بگی تاریخ دقیق فقط فقط فلان روز

شما ک ۲خط شده برات همون روزا همش تخمک گذاریته

تخمک گذاری معمولا سه روزه

یه روزه اش قوی تر هس و نزدیک ازاد سازی

ولی دوروز قبلش هم احتمال بارداری بسیار بالاست

شما امروزو روز تخمک گذاریت در نظر بگیر

اگه تاریخ پریودی هاتو میگفتی دقیق با عکس نشونت میدادم