2777
2789
عنوان

به کمک وراهنماییتون نیازدارم.لطفانظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 38 پست
تخمک گذاری چن روزه اس نمیشه بگی تاریخ دقیق فقط فقط فلان روز شما ک ۲خط شده برات همون روزا همش تخمک ...

مرسی بخاطر توضیحاته دقیقت.من روز پنجشنبه که روز۱۴ام بود یک سونوی فکرکنم اسمش ترانسواژینال بود که دادم دکتر گفت هنوز تخمک گزاری انجام نشده ومن کیت رو استفاده کردم وخط پایین کمرنگ بود فرداش خطا پررنگ بود ولی امروز خط پایینی کمرنگ بود.دلیل کمرنگ بودنش میتونه این باشه که تخمک کزاریم تشروع شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه پسردار شدن همیشه کیت هات وقتی دو خطه اقدام کن یعنی دقیقا روز تخک گذاری

یعنی منکه امروز اقدام کردم درست نبوده.ولی چرا دکتر سونوگفت هنوز فولیکول نترکیده یعنی پنجشنبه گفت فردا یا پس فردا.نمیدونم دلیل کمرنگ بودن تست چیه ولی باز غروبم یک تست دیگه استفاده میکنم

یعنی منکه امروز اقدام کردم درست نبوده.ولی چرا دکتر سونوگفت هنوز فولیکول نترکیده یعنی پنجشنبه گفت فرد ...

لز وقتی ک کیت تخمک گذاریت دوخطه شما باید اقدام کنی

استرس هم نداشته باش عزیزم

وقتی بالغ میشه ازاد میشه

ک احتمالا شده

بهتره اگه شک داری بری سونو واژینال

ولی بنظرم نیاز نیس

لز وقتی ک کیت تخمک گذاریت دوخطه شما باید اقدام کنی استرس هم نداشته باش عزیزم وقتی بالغ میشه ازاد م ...

دیشب ساعت ۱۰دوخطه پررنگ بود.من امروز صبح اقدام کردم بعدش دوباره کیت استفاده کردم که خط پایینی یکم کمرنگ تربود

لز وقتی ک کیت تخمک گذاریت دوخطه شما باید اقدام کنی استرس هم نداشته باش عزیزم وقتی بالغ میشه ازاد م ...

ولی دیرشده برای سونوی واژینال من میخواستم این ماه درست اقدام کنم که فکر کنم نشد.یعنی این سونوی ترانس واژینال امکان داره اشتباه نشون داده باشه روز تخمک گذاریمو

خب عالیه ک تخمک تا ۲۴ساعت زنده اس  و اماده و سرحال ظهر هم اقدام کن

یعنی برای پسردارشدن درست اقدام کردم اگر بشه غروبم دوباره اقدام کنم شانس پسردارشدن بیشترازدختردارشدنم هست؟؟

اگر امروز دوباره اقدام کنم شانس دختر دارشدن پیدامیکنم؟

با توجه ب کیت ۱۵سیکلت بنظرم اگه فقط پسر میخوای

شب اقدام نکن

نهایت ظهر باشه

نزدیک عصر یا عصر هم اقدام نکن خوب نیس (حدیث داریم)

راستی گفتی اخرین اقدامت کی بوده؟

با توجه ب کیت ۱۵سیکلت بنظرم اگه فقط پسر میخوای شب اقدام نکن نهایت ظهر باشه نزدیک عصر یا عصر هم اق ...

۲ساعت قبل.امکان داره جوش شیرین وبخاطر هم خوابی تست کمرنگ شده باشه.چون اینجوری که فقط یک روز دوتا خط پررنگ شد ودیگه بقیه روزا کمرنگ بوده اینجوری که نمیشه حدااقل باید دوروز پررنگ باشه