خانمای عزیز.کیت پایینی مال دیشب ساعت۱۰است وکیت بالایی مال امروز صبح ساعت۶و۵۰دقیقه هست.دیشب که تستودادم مثبت شدیعنی امروز روز تخمک گذاری منه.میشه بگین دلیل کمرنگ بودن خط تست یعنی چی یعنی تخمک گذاریم انجام شده ؟یااینکه تخمک گداریم دیروز بوده لطفا منوکامل راهنمایی کنید
تخمک گذاری چن روزه اس نمیشه بگی تاریخ دقیق فقط فقط فلان روز شما ک ۲خط شده برات همون روزا همش تخمک ...
مرسی بخاطر توضیحاته دقیقت.من روز پنجشنبه که روز۱۴ام بود یک سونوی فکرکنم اسمش ترانسواژینال بود که دادم دکتر گفت هنوز تخمک گزاری انجام نشده ومن کیت رو استفاده کردم وخط پایین کمرنگ بود فرداش خطا پررنگ بود ولی امروز خط پایینی کمرنگ بود.دلیل کمرنگ بودنش میتونه این باشه که تخمک کزاریم تشروع شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه پسردار شدن همیشه کیت هات وقتی دو خطه اقدام کن یعنی دقیقا روز تخک گذاری
یعنی منکه امروز اقدام کردم درست نبوده.ولی چرا دکتر سونوگفت هنوز فولیکول نترکیده یعنی پنجشنبه گفت فردا یا پس فردا.نمیدونم دلیل کمرنگ بودن تست چیه ولی باز غروبم یک تست دیگه استفاده میکنم
لز وقتی ک کیت تخمک گذاریت دوخطه شما باید اقدام کنی استرس هم نداشته باش عزیزم وقتی بالغ میشه ازاد م ...
ولی دیرشده برای سونوی واژینال من میخواستم این ماه درست اقدام کنم که فکر کنم نشد.یعنی این سونوی ترانس واژینال امکان داره اشتباه نشون داده باشه روز تخمک گذاریمو
با توجه ب کیت ۱۵سیکلت بنظرم اگه فقط پسر میخوای شب اقدام نکن نهایت ظهر باشه نزدیک عصر یا عصر هم اق ...
۲ساعت قبل.امکان داره جوش شیرین وبخاطر هم خوابی تست کمرنگ شده باشه.چون اینجوری که فقط یک روز دوتا خط پررنگ شد ودیگه بقیه روزا کمرنگ بوده اینجوری که نمیشه حدااقل باید دوروز پررنگ باشه