2777
2789

بچه ها یه اپل ایدی قبلا شوهرم زده تو گوشیش تو قسمتicloud بعد الان پسوردشو یادش نیس چجوری میشه عوضش کنم بدون پسورد میخوام اپل ایدی خودمو بزنم ب گوشیش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر گوشي اپل ايدي خودشو داره بگرديد مال گوشي رو پيدا كنيد

خوب داره اما رمزشو یادش نیس اما میشه باهر اپل ایدی حتی ۱۰۰ نفر وارد بشن خواستم اینو حذف کنم رمزشو نداریم

خوب داره اما رمزشو یادش نیس اما میشه باهر اپل ایدی حتی ۱۰۰ نفر وارد بشن خواستم اینو حذف کنم رمزشو ند ...

حالا اینی که شما میگی رو نمیدونم چطوریاست ولی میشه رمز اپل آیدی رو عوض کرد تو گوگل سرچ کن کامل توضیح داده

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

تو قسمت اپل ایدی اون پایین نوشته sing out اونو که بزنی ازون اپل ایدی خارج میشی  وقتی پسورد ازت خواست رو علامت سوال بزن  اونجا ایمیلت هست و برات بازیابی میکنه پس ورد و میفرسته به ایمیل  و میتونی یه اپل ایدی دیگه وارد  کنی بعدش

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
تو قسمت اپل ایدی اون پایین نوشته sing out اونو که بزنی ازون اپل ایدی خارج میشی  وقتی پسورد ازت ...

اخه مشکل اینجاس رفیقش براش یه چی وارد کرده براخودش نه ایمیل میدونیم نه رمز هیچی 

اخه مشکل اینجاس رفیقش براش یه چی وارد کرده براخودش نه ایمیل میدونیم نه رمز هیچی 

خب ایمیلی که واردشده رو خودش اونجا میزنه 

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻