2777
2789
بله اون کاربر خیلی راحت به عده زیادی از مادرا توهین کردن.خیلی افراد با وجود تحصیلات بالا به هر دلیل ...

الب

البته همانطور که دوستمون هم گفتن تعداد مادرانی که ( نمیگم تحصیل کرده یا نکرده ) مسئولیت پذیر نیستند و اکثرا هم کم سن و سال هستن  ، رو به افزایشه که واقعا جای تاسفه چون الان ما داریم تو عصری زندگی می کنیم که همه میتونن به مطالب و مقالات خوب دسترسی داشته باشند ولی ........... 

No reason to stay , is a good reason to go
چه بی ادب..شما اصلا بچه نیار کسی نیاز به تولید نسل شما نداره...حق نداری برای کسی دیگه تصمیم بگیری

بگذر عزیزم

ایشون دارن با فحش ، فرهنگ سازی میکنند 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بی ادب..شما اصلا بچه نیار کسی نیاز به تولید نسل شما نداره...حق نداری برای کسی دیگه تصمیم بگیری

اولن ک من نظر شما رو نخاستم ک بچه بیارم و نیارم 

بعدشم من واسه کسی تصمیم نگرفتم 

فقط چیزیو ک دیدم و میدونستمو گفتم بلکه از سرنوشت شومی ک انتظارتونو میکشه نجاتتون بدم 

من فکر ابو نون خودم و بقیه رو کردم  و اینکه فرهنگ سازی بشه بلکه مردم ب خودشون بیان  ولی ...

اول اینکه حرفتو مزه کن بعد بنداز بیرون بفهم داری چی میگی بعدم بخدا اعتقاد نداری احتمالن برا اونه سومن طرز حرف زدنتو درست کن شما بعد نظر بده

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

اسی جان، درسته که تجربه های موفقی از بارداری در سن بالا وجود داره اما باید بدونی که هاون خانوم 45 ساله، حدود 20 سال قبل باردار شده. 

الان کشور و مردم شرایطشون خیلی با قبل متفاوته. خواهر از برادر بریده. 

قبلش حتما برو پیش مشاوره و آمادگی و سلامت روحی خودت و همسرت رو چک کن.

اولن ک من نظر شما رو نخاستم ک بچه بیارم و نیارم  بعدشم من واسه کسی تصمیم نگرفتم  فقط چیز ...

سرنوشت شوم چیه عینه پیرزنا همش میگی اب نیس چی نیس انساااان با امید زندس

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
اولن ک من نظر شما رو نخاستم ک بچه بیارم و نیارم  بعدشم من واسه کسی تصمیم نگرفتم  فقط چیز ...

شما نگران سرنوشت شوم ما نباش..اگر خیلی نگران زندگی خودت در این مملکتی..راه چاره هست عزیزم مهاجرت کن..ایران به وجود امثال شما وطن فروش ها نیازی نداره

خواهر گلم من باخیلی از حرفاتون موافقم ....فقط بعضی وقتا وقتی حرف درستو تو قالب بد بیان کرد موجب میشه برداشت درستی از حرفتون نشه

کاش ی روانپزشک توی جمع داشتیم و این مسئله رو توضیح میداد ک (خواهر و برادر داشتن اونقدرام ک شما فک میکنین دوای تنهایی نیست )همه ی بچه ها سرشون تو گوشیو تبلتو اینترنت و پی اسه 

و زیاد ندیدم خاهرو برادرا باهم بازی کنن

اگه ما ایرانیا ی کم خوب و با فرهنگ بودیم بچه امون با بچه ی همسایع رفیق و خاهر و برادر میشد ن دشمن 

من قصد توهین نداشتم  متاسفم  ب تولید مثل احمقانتون ادامه بدین

دوست عزیز نمیشه که ما نظرمون رو به زور به دیگران تحمیل کنیم حرفایه شما کاملا درسته ولی دلیل نمیشه همه مثل شمافکرکنن شمامیگی فرهنگ سازی بشه فرهنگ سازیه شما که بااهانته دیگه چه فرهنگیه؟

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
اول اینکه حرفتو مزه کن بعد بنداز بیرون بفهم داری چی میگی بعدم بخدا اعتقاد نداری احتمالن برا اونه سوم ...

منظورتون رو نفهمیدم ،ببخشید اینکه من ب خدا اعتقاد دارم یا ندارم چ ربطی ب بحثمون داره ؟!

باشه ی کم عصبی بودم فقط بهت حق میدم زیاد جالب حرف نزدم

مشکلش اینه همش دکتر عوض میکنه به هر کدوم یه ایرادی میزاره اصلاگوش نمیده

دختر خاله من بعد بارداری دهانه رحمش رو بست بچه رو حفظ کرد دکتر گفته بود دهانه رحم خیلی شله و باعت سقط میشه