2777
2789

کسی انجام داده و راضی باشه؟ هزینش چقدر شده؟

چیزی ک من میترسم اینه ک عینک بهم خیلی میاد ولی از بچگی میزنمو میترسم دگ سنم بیشتر بشه چشام خراب بشه، انگار بدون عینک ی چیزی از صورتم کمه، بنظرتون بعد عمل اون حالت چشم گودی ک ی مقدار هس اوکی میشه؟ چهره بدتر نمیشه؟

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من از ۱۳  سالگی تا ۳۱ سالگی  عینک میزدم

پارسال لازک کردم  اصلا هم جای عینک خالی نیست🤗🤗

پارسال ۲ تومن دادم برا عمل  واقعا خدت خیر بده  دکترم رو 

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
من انجام دادم دو سال پیش شد ۳۹۰۰ لازکم بود... خیلی راضیم گودی چشمتم به‌ مرور بهتر میشه

چ خوب من ترسوام هستم البته

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
من انجام دادم دو سال پیش شد ۳۹۰۰ لازکم بود... خیلی راضیم گودی چشمتم به‌ مرور بهتر میشه

دو سال پیش این همه شد؟

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
اره منم گودي داشت چشمم بخاطر عينك بعد عمل ب مرور رفع ميشه در كل لازك عاليه

لازک  چجوریه ؟ اگه  استیگمات بالا باشه و صفر  نشه  با لازک  صفر میشه ؟ 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
سلام من از ۱۳  سالگی تا ۳۱ سالگی  عینک میزدم پارسال لازک کردم  اصلا هم جای عینک خالی ...

اسم دکترت چیه عزیزم تهرانی؟