2777
2789
عنوان

آیا مادر بدی هستم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 33 پست

مربا و بستنی نخر تحت هیچ شرایطی

باید تغذیه درستی داشته باشه

در طول روز باهاش بازی کن

بزارش مهد ی تایمی رو

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت عصبیه این مشکل خیلی از بچه هاس 

دختر خواهر منم اینجوری خیلی اذییت میکرد 

رفتن پیش مشاور بهشون چندتا رهکار داد خیلی بهتر شد 

اول اینکه خودت نباید عصبی بشی یا سرش داد بزنی 

دوم اینکه گفته بود باهاش زیاد بازی کن 

مثلا خاله بازی کن ، تو دختر بشو اون مامان بعد مثل خودش رفتار کن اینجوری کم کم میفهمه کارش اشتباهه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

اول یه آزمایش خون بده براش احتمالا کمبود آهن و ویتامین دی داره برا همین اخلاقش بده

دوم بشین کتابای تربیت کودک بخون برای بچه و زدنش رو ترک کن

سوم تو خونه صوت قران پخش کن و حتی براش غسل صبر و نشاط انجام بده خیلی تاثیر داره در آرامش

من یه دختر دارم یه پسر پسرم ۹سالشه به خدا از دست مشق نوشتن دیگه میخوام سر به بیابون بزارم ،خستم کرده ...

یبتر بزار ننویسه معلم ک جلو همه دعواش کرد درست میشه 

البته قبلش ب معلمش بگو

وقتی خیلی خیلی از دستش ناراحت و خسته یی،وقتی خونه رو گذاشته روسرش و همه جا رو بهم ریخته،نگاش کن،،،دستاشو ببین..پاهاشو ببین،،ببین چقدررررر کوچیکن..چقدر ضعیف و ظریفن...همین...چطور میشه برای موجودی به این کوچیکی قلدری کرد و قدرت نمایی کرد؟؟تو دلت به خودت بگو،اگه راست میگم برم با یکی اندازه خودم در بیفتم...فکر میکنم به یاداوردن بچه بودن و مظلوم بودنش بتونه یه کمکی کنه که ارامشت رو حفط کنی...بچه من همه کاری میکنه..جیغ و به هم زدن خونه و نردبون رو اوردیم تو خونه هنوز نبردیم تو انباری..میره روش میپره رو مبلا،،،با نی شوهرم زده تی وی رو لک انداخته و هر روز داره دونه های سیاه بیشتر وبزرگتری میزنه....با سه چرخه ش میکوبه به میز تلوزیون و یخچال...همه چیم غر شده...از در کابینتام اویزون میشه،،یکی در میون بستاشون در اومده ،،باز میکنی ،درشون می افته و کج میشه..به جون خودش تموم دیوارارو ،تموم دیوارهارو خط خطی کرده...تنها کار من اینه که فقط میگم ..ماااامااان ،،این چه کاریه؟جوری که خودشم یاد گرفته..یه کار بد میکنه خودش به خودش میگه اخه این چه کاریه.پسرم ۳ سالشه..تازه فکر کن صاحبخونه هم بالا سرمونه....نکن عزیز دلم،،صبور باش،،،همه مون گرفتاریم،،گرونی،،خستگی،،بچه داری،،،و.......اما بچه ت همیشه ۴ ساله ش نیست و بعدا خودت عداب وجدان میگیری

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
منم قبلا ب طور وحشتناکی دخترمو کتک میزدم😔😔اما چند وقتیه گذاشتم کنار و رو خودم کار کردم ک صبرم زیاد ...

😢😢😢

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

من اصلا نمیتونم بزنم مخصوصا دخترمو ،پسرمم با اینکه‌مشق نمینویسه و پدرمو در میاره ولی اصلا دلم نمیاد به قول این خانم خیلی خوب گفتن همیشه ،۴سال یه تو این سن نمیمونن  ،پسرم وقتی کوچیک بود من‌یه‌چشمم خون یه چشمم اشک ولی بزرگ شد به جز مشق بقیه کاراش خوبه ،به یاد بچگیش می افتم میگم این نیز بگذرد