2777
2789
عنوان

آیا مادر بدی هستم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 33 پست

عزیزم منم دختر ۴ سالشم گاهی اینجوری میشه زمانی که تلویزیون زیاد میبینه عصبی میشه و وقتی غذا ی مناسب نمیخوره گاهی هم به خاطر اینکه حوصله اش سر میره عصبی میشه به نظر من اولین کاری که باید انجام بدی درست کردن تغذیه آش هست که اول شیرینی دیگه بهش نده هر چقدر جیغ زد و دادو بیداد کرد توجه نکن خودت ی کم باید صبر و حوصله داشته باشی کم کم میفهمی  چقدر تاثیر داره وعده صبحانه از همه مهمتره غذای مورد علاقه اش رو درست کن و بیشتر باهاش وقت بگذرون عزیزم بچه ها همه فرشته آن به روزی فکر کن که دیگه بچه ات پیشت نیست رفته پی زندگی خودش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوستی داشتم که البته الان پسرش ۱۹ ساله شده،تازه راه افتاده بود ودوستم همیشه میگه،سعیده هیچوقت خودمو نمیبخشم...اللن ۱۸ سال ازش میگوره ولی باز با یاداوریش گریه میکنه،،میگفت بچه مثلا بد قلقی میکرد وهمین شیطنت ها و کارهایی که پسر بچه های ۱ ساله میکنن،بعد اون پشت دیوار قایم میشده و بچه رو میترسونده..یا تاریک میکرده خونه رو وصداهای ترسناک از خودش درمیاورده و پسرش جیغ میزده وگریه میکرده و اینم کیف میکرده..اخه ادم حسابی ،این چه کاری بوده تو با بچه ت میکردی.الان اونقدر پیش خودش شرمندست..بعد این همه سال،،

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

چیزی که یادم رفت بگم اینه که یادتون باشه تو بچگی هر جور با بچه ها رفتار کنید تو نو جوانی با هاتون رفتار میکنن سعی کن با دخترت دوست باشی بچه الکی جیغ نمیزنه ببین کجای کارت اشتباه بوده وقتی کم میارم میگم خدایا کمکم کن راه درست رو پیدا کنم