2777
2789
عنوان

میخوام برای بچه دوم اقدام کنم اما

228 بازدید | 17 پست

میخوام اقدام کنم 

اما دوس دارم پسر شه

با حزب آی وی یه راهی بگین که احتمال پسر دار شدن رو زیاد کنه

همش دست دست میکنیم 

نمیخوام بیشتر از دوتا بچه داشته باشم

ولی خیلی دوس دارم از هر دو نعمت داشته باشم

روز تخمک گذاری اقدام کن و فردای تخمک گذاری. بعدش جلوگیری کن تا نتیجه معلوم بشه 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا بگو،نذر کن بگو اگه به صلاحه امامان و شهدا واسطه بشن در مستحاب دعا و خواستت..

انشالا هرکی بچه میخاد خدا بچه های سالم،صالح،عاقبت بخیر،زنده و ماندنی نصیب هممون کنه،البته اگر مصلحت خالق توانا باشه

والا اونو اول خدا تعین میکنه.. منم دلم خواست دومیم دختر بشه جنسم جور اما نشد و خدا یه پسر دیگه داد.. مهم تن سلامت بچه اس.. اما یه سری راهکارا هست که ممکنه بگیره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه راهی بهت میگم بدون هزینست.امتحانش ضرر نداره.به یکی همین جا هم‌گفتم جواب داد.اینم بگم که میدونم جنسیت از قبل لقاح تعیین شدست و از این جور حرفا.حالا نیاید هی ریپلای بزنید

از روزی که فهمیدی بارداری صبح ناشتا به مدت ۴۰ روز باید روزی یک عدد بادام درختی بخوری که روش سوره ی یس رو خوندی.

برای هر بادام یکی باید بخونی نه که همه رو بذاری پیش هم یه باره.اما هر کسی میتونه روشون سوره رو بخونا حتما لازم نیست خودت باشی فقط شما باید بخوریشون

دکتر زنان برو و باهاش درمیون بذار.ایشون یه سری دارو بهت میده و آزمایش و سونو برات مینویسه که باید انجام بدی.

روز دقیق تخمک گذاریتم کمک میکنه مشخص شه بعد اقدام کن حالا که جنسیت برات مهمه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من دو تا پسر میخواستم که اردیبهشتی بشناز کیت استفاده کردمشماهم اگه پریودتون دقیق باشه میشه

میشه کامل بهم توضیح بدی عزیزم

از روز چندم کیت میزنی

چه ساعت هایی؟

وقت دو خط پررنگ شد بعد چند ساعت اقدام میکنید؟

روز چندم ترشحات تخمک گذاری دارید؟

یه راهی بهت میگم بدون هزینست.امتحانش ضرر نداره.به یکی همین جا هم‌گفتم جواب داد.اینم بگم که میدونم جن ...

ایند قبلا تو نی نی سایت خونده بودم

یه جورایی اونایی که انجام دادن جواب گرفتن 

شما خودتون هم از این راه نتیجه گرفتین؟

یا راه های دیگه رو هم امتحان کردین؟

ایند قبلا تو نی نی سایت خونده بودمیه جورایی اونایی که انجام دادن جواب گرفتن شما خودتون هم از این راه ...

احتمالا خودم بودم که گفتم.خییییلی ها انجام دادن و جواب گرفتن.من خودم انجام ندادم