2777
2789
عنوان

بیاین یه ماجرایی رو تعریف کنم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 75 پست
خانمش بنده خدا کلی گریه میکنه و خیلی خیلی شوکه میشه و میره خونه ی پدرش بعدش دکتر میشینه باخودش فکر م ...

باز دمش گرم نسبت ب الافای خیانتکار این ورژنش بالاتر بوده یکم فهمیده بوده

بهم بگید براتون حمد بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد طلاقش اون خانم میگه خب حالا تو هم طلاق بگیر دیگه که اقای دکتر میگه نه من طلاق نمیگیرم خانمم خیلی خوبه ولی خب تو رو هم خیلی دوستت دارم وعشقمی!

ایشونم قهر میکنن و اصلا جوابشو نمیده

دکتر میره یه دستبند طلای چهارده میلیونی براش میخره میره سر راهش ولی اون قبول نمیکنه بعد دکتر اون دستبند رو پرت میکنه توی سطل زباله ی خیابون

( تا چندوقت تو فکر اون دستبند بودم که کاش یکی پیداش کرده باشه  )

بعد طلاقش اون خانم میگه خب حالا تو هم طلاق بگیر دیگه که اقای دکتر میگه نه من طلاق نمیگیرم خانمم خیلی ...

یکم تند تر تایپ کن 😡😡😡

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بعد طلاقش اون خانم میگه خب حالا تو هم طلاق بگیر دیگه که اقای دکتر میگه نه من طلاق نمیگیرم خانمم خیلی ...

مطمئن باش دکتر شب خودش رفته تا صبح سطلو گشته دستبندو پیدا کرده  

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم.

بعد اقای دکتر گفتن اون شونزده ماه که با این خانم در ارتباط بودم بهترین دوران زندگیم بوده!!

ازینورم کلللی نازشو میکشه که تورو خدا بیا یه خونه برات رهن کنم و همینجوری ادامه بدیم

اون حانم بعد طلاق رفته خونه ی پدرش وخیلی سخته هن برای خودش هم بچه هاش و پدر مادرش

مطمئن باش دکتر شب خودش رفته تا صبح سطلو گشته دستبندو پیدا کرده    

😂😂😂😂اره فکر کنم اگه دیگه پول مفت باشه نره ورش داره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم