2777
2789
عنوان

بیاین یه ماجرایی رو تعریف کنم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم یکی از دوستاشو واسطه کرده که این خانم باهاش اشتی کنه

حالا نمیدونم چی میشه تهش ولی خب خانم دکتر مگه میشه نفهمیده باشه؟

بعد چجوری اینقدر خوددار هست وهیچچچچی نمیگه؟

به هر حال مرده بهش پیام داده زنه دیگه میاست جلو خودشو بگیره مجرد که نبوده دوتا بچه بزرگ داشته اصلا فکرشو میتونه کنه چه جوری بچه هاش از این جریانات ضربه میخورن در مقابل هم دکتر یه پسر داشته اینجوری با این کار هر دوشون زندگی چند نفرو خراب کردن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الانم یکی از دوستاشو واسطه کرده که این خانم باهاش اشتی کنه حالا نمیدونم چی میشه تهش ولی خب خانم دکت ...

شما از کجا میدونی اینارو حالا؟  

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
الانم یکی از دوستاشو واسطه کرده که این خانم باهاش اشتی کنه حالا نمیدونم چی میشه تهش ولی خب خانم دکت ...

عجب مردا بیشعور شدن دکتر و نهندس و بیسواد و با سوادم نداره مردک میخای بری پی عشق قدیمت تکلیف این زنت و مشخص کن خب دکترات بخوره تو سرت اخه...شعورش نمیرسه همزمان نمیشه دو تا ادمو کنار هم داشت

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
میتونسته کمک کنه زندگی اون زن خوب بشه نه این که کمک کنه طلاق بگیرن 

اصلا نمیاست دخالت کنه تو زندگیش من اصلا عشقو قبول ندارم فقط دوست داشتن خوبه دکتر با این کارش زندگی بچه های اون زن رو نابود کرد کاری مرده از پدرشون جدا بشن بعد از کجا معلوم دکتر رو برای پدری قبول کنن در مقابلم زندگی پسر دکتر هم خراب میشه زنش نابود میشه این مشخصه که این دونفر عقل ندارن وگرنه همچین کاری نمیکردن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هعی روزگار؛ آدما چقد بد شدن

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)

وووووووییییی فشارم رف بالا بزنم دهنه ای زنیکه عوضی رو پره خون کنماااااااا اون دکتره لعنتی رو بوگو زن به اون ماااهی داره افتاده کثیف کاری میکنه ولم کنین برم تیک تیکشون کنم ،یه لیوان آب بدین الان سکته میکنم از منه بیخیال بعید بود انقد حرص بخورم وای وای

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

پدر مادرش حق داشتن مخالفت کنن چون دختره ذات خوبی نداشته ازین طرف با وحود تاهل دوست پسر میگیره ازون ور ب دوست پسر الدنگش میگه زنتو طلاق بده.کاش زنشو طلاق بده با این زنه زندگی کنه بفهمه داشتن زن خوب نعمته بعد عشق و عاشقی یادش میره

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان