2777
2789
عنوان

بیاین یه ماجرایی رو تعریف کنم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین این رفت وامدای خانوادگی رابطه ی پنهانیشون شروع میشه و مسافرتم میرن حتی یعنی خانواده دکتر با خانواده ی اون عشق قدیمی

این وسطا سالگرد ازدواج دکتر بوده خانمش میگه اخر هفته کلی مهمون داریم طبق هرسال بعد دکتر یهو خیلی بی مقدمه میگه کنسلش کن من نمیخوام دیگه باهات زندگی کن و باید طلاق بگیریم

بین این رفت وامدای خانوادگی رابطه ی پنهانیشون شروع میشه و مسافرتم میرن حتی یعنی خانواده دکتر با خانو ...

ای بابا چه بی مقدمه

حداقل اولش میگف ازدواجمون مریض شده ببریمش درمونگاه

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 
یه بار قضاوت نکن خو😒

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
آره برای منم  چرا اینجوری بعضی وقتا

برعکس میشه کلمات.برامنم اینجوری شده چند وقته

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

خانمش بنده خدا کلی گریه میکنه و خیلی خیلی شوکه میشه و میره خونه ی پدرش بعدش دکتر میشینه باخودش فکر میکنه میگه بابا چه غلطی کردم بنده خدا زنم به این خوبی پسرم دارم چیکار میکنم اخه یجوری تا اخر هفته با همون مهمونا هماهنگ میکنه و جشن سالگرد رو غافلگیرانه طور میگیره با یه سرویس طلا هدیه و به خانمش میگه یه شوخی خیلی احمقانه بود اون حرفم! و همچنان به ارتباطش با اون خانم ادامه میده

خب بعدش

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)

خانمش نمیدونم شک کرده بوده واینقدر خود دار بوده یا نه اصلا شک نکرده بوده میگه دوست ندارم دیگه با اون فامیلتون رفت وامد کنیم

اقای دکتر کلی پیگیری میکنه و کمک میکنه اون خانم طلاق بگیره