2777
2789
عنوان

بیاین یه ماجرایی رو تعریف کنم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 75 پست

اون دختر ازدواج میکنه و اقای دکترم ازدواج میکنه ولی همچنان به اون دختر فکر میکرده و شنیده بوده زندگی خوبی داره

خود اقای دکترم زندگیشم خیلی خوب بوده با خانمشم رابطه ی خیلی خوبی داشتن

پدر اقای دکتر که فوت میکنه توی مراسمات اون  خانم رو بعد سالها میبینه و نمیدونم دقیقن چطوری شروع میکنن به حرف زدن باهم از طریق واتساپ و این چیزا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی صحبت میکنن اقای دکتر میفهمه که این خانم زندگی خیلی بدی داره و شوهرش بسیار داغونه.دوتا هم بچه داره چون خیلی زودتر از دکتر ازدواج کرده بچه هاشم بزرگترن

و دکتر شروع میکنه به رفت و امد خانوادگی!

تو منشی دکتری درسته ؟؟؟؟

خونه ای ک توصیف کردی دلمو برد خانوم

به خوشی زندگی کنین عزیز  

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم    
وقتی صحبت میکنن اقای دکتر میفهمه که این خانم زندگی خیلی بدی داره و شوهرش بسیار داغونه.دوتا هم بچه دا ...

زندگی خودشم خراب میکنه لابد😑😑😑

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
@narngk     بیا فدام بشی بیا

☹☹☹☹💔💔💔💔💔💔💔حالم  خوش نیس اصلا

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞