خب عزیزم دقیقا بهم میگی کی سقط شده؟؟ چند هفته بوده؟ تا الان چه وضعی داشتی؟
افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همهی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همهی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
زعفرون غليظ دم كن با يكم نبات روزي ٢-٣تا ليوان بخور
طناب بزن
پله بالا پايين برو
بپر بپر كن تا ميتوني
بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
مواظب باش دیواره رحمت خونریزی نکنه..حتمأ تحت نظر پزشک باش
دیواره رحم در اثر چی خونریزی میکنه؟؟؟
خب عزیزم دقیقا بهم میگی کی سقط شده؟؟ چند هفته بوده؟ تا الان چه وضعی داشتی؟
۱۳اذر سقط با قرص بعدش کورتاژ داشتم دوازده هفته بود ک رشدش تو ده هفته متوقف شده چهار روز پیش حدود یک هفته درد شدید داشتم ک اخر شب دو تیکه قد یه بند انگشت دفع شد فرداش رفتم سونو بقایا داشتم دکتر این داروها رو همراه ال دی تجویز کرد حالا میگم چیکار کنم زودتر بیاد دیگه خسته شدم
چن سانت بقایا داری؟ من ی سانت داشتم ترکیب بومادران و مریم و گلی و سیاه دانه دم میکردم روزی سه چار ل ...
قرص چی عزیزم؟؟
منم یه سانت بقایا داشتم
بعدش خونریزی نداشتم.. رفتم دکتر تو مطب سونو کرد گفت چیزی نداری
مگه میشه بدون خونریزی دفع شده باشه؟؟
دوسه ساعت پیاده روی داشتم بعدش رفتم دستشویی و سقط شد😐
بقایا نداشتی؟ بعدش؟
من بچه اولم سقط شد دکتر گفت بقایای جنین تو رحمت مونده هی خونریزی داشتم گفت باید کورتاژ کنی ترسیدم نکردم،فقط اویشن دم میکردم میخوردم شب شد مثل درد زایمان گرفتم خونریزی شدید وحشتناک بعد یه تکه تکه های دفع کردم رفتم سنو همشون دفع شده بود