2777
2789
عنوان

قاعدگی بدون نوار بهداشتی

6904 بازدید | 32 پست

کاپ قاعدگی یک وسیله بهداشتی مربوط به بانوان است که در زمان پریودی به جای نوار بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد . کاپ قاعدگی بر خلاف نوار بهداشتی درون واژن قرار می گیرد . مهمترین دلیل اینکه کاپ های قاعدگی محبوبیت پیدا کرده اند به دلیل رفاه بیشتر ، هزینه کمتر و بهداشتی بودن آنهاست . اما تنها دلیلی که خیلی از خانم ها حاضر به استفاده و حتی تجربه کردن آن نیستند نشناختن اندام تناسلی شان هست . برخی از خانم ها می پرسند اگر رفت بالا و توی رحم چه کار کنیم ؟ اگر بیرون نیومد ؟ من خوریزی ام خیلی زیاد هست و کاپ زود پر میشه ؟ عفونت نمیاره ؟ چطوری توی واژن به این تنگی جا میشه ؟ قبل از استفاده از کاپ باید ابتدا در حد یک عکس هم که باشه از ساختمان اندام تناسلی اطلاع پیدا کنند .

میدانم شما حوصله پر حرفی و توضیحات کتاب تشریح ندارید فقط به این عکس بسنده کنید و بدانید که دهانه رحم با یک سوراخ بسیار ریز به واژن متصل است و از طریق واژن شاید فقط یک اسپرم بتواند وارد آن شود و دیگر آنکه واژن یک ساختار کاملا ارتجاعی دارد و در زمان زایمان قطر آن به هفت سانتی متر هم می رسد .

خیلی از خانم ها تصور اشتباهی از حجم خونریزی شان دارند . عمدتا خیلی بیشتر از مقدار واقعی تصور می کنند . البته بعضی از افراد نیز خونریزی های شدید و بیش از اندازه دارند . اکثر افراد 30 تا 50 سی سی خونریزی دارند که معادل 5 تا 12 قاشق غذاخوری است . شما با کاپ قاعدگی قادر خواهید بود که حجم خونریزی را اندازه گیری کنید . ظرفیت کاپ های قاعدگی 20 تا 35 سی سی است و اگر شما هر 12 یا 6 ساعت هم تخلیه کنید تقریبا هیچ گاه کاپ شما پر نخواهد شد . 

در مورد انتخاب سایز و نرمی کاپ حرف و حدیث زیاد هست . مثلا اینکه کاپ مثل لباس میمونه باید دقیقا سایز شما باشه احساس راحت داشته باشین . باید طول واژن ، جای دهانه رحم ، سفتی عضلات واژن و .... هزار تا چیز دیگه بدونید که بعدش هم به دردتون نمی خوره و خلاصه حسابی کلافه و سر در گم می شوید . طراحان و سازندگان کاپ ها معمولا 2 تا 3 مدل کاپ تولید می کنند که برای 99 درصد افراد مناسب هست . با توجه به انعطاف واژن و انعطاف کاپ قاعدگی خیلی نباید نگرانی وجود داشته باشد . اکثر شرکتهای سازنده کاپ قاعدگی افراد را به دو دسته خونریزی کم تا متوسط و متوسط تا شدید تقسیم بندی می کنند . البته لازم به ذکر است که تفاوت زیادی بین سایز 1 و تا وجود ندارد نه به لحاظ قطر نه حجم کاپ . مثلا سایز 1 25 سی سی و سایز 2 30 تا 35 سی سی حجم دارد .

یک تحقیقات انجام شد و ماحصل نتایج یک جدول شد - من این جدول را خیلی دوست دارم - یک مقایسه بین 5 وسیله قاعدگی ( کاپ قاعدگی ، تامپون ، نوار بهداشتی ، نوار بهداشتی قابل شستشو و .... ) انجام شد . پارامتر هایی نظیر سلامتی ، قیمت ، کارایی ، سهولت خرید ، اعتماد به نفس مورد بررسی قرار گرفت . هر پارامتر نظیر سلامتی نیز به زیر مولفه های دیگری تقسیم شدند . القصه و پر حرفی نکنم امیتاز کاپ قاعدگی از همه بیشتر شد .

مقایسه کاپ قاعدگی

کاپ قاعدگی لانوکاپ lanocup

1. تا کردن و نگه داشتن

2. داخل کردن

3. تخلیه کاپ

4. بیرون آوردن کاپ

5. نگهداری و تمیز کردن کاپ

باعث عفونت میشه😐

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا تو کتم نمیره اما خوب بعضیا استفاده میکنن موفق باشید

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

من بهش فکر میکنم یه جوری میشم.حتما خدا یه چیزی میدونسته که یه کاری کرده اون خون همون لحظه خارج بشه و داخل بدن نمونه دیگه

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

بنطر من کثافت کاریه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد