2777
2789
عنوان

قاعدگی بدون نوار بهداشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 6904 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل و بعد استفاده باید با آب جوش شسته شو بدید.  مثل نوار بهداشتی که عوض می کنید، کاپ رو در میا ...

عدر میخوام کلا کاپ داخل قرار می گیره؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
تازه خود نوار باعث عفونت میشه و باید سریع عوضش کرد.ی عده هستن از پارچه های نخی استفاده میکنن.

وای چجوری میشورن اون پارچه رو؟من یکم لباس زیرم لک بشه جونم درمیاد تا بشورمش

قاعدگی بدون نوار بهداشتی

کاپ های قاعدگی جایگزین نوار بهداشتی , جنس آنها از سیلیکون پزشکی و سازگار با بدن انسان هستند. به علت انعطاف بسیار بالا خیلی راحت درون واژن قرار می‌گیرند. این کاپ ها ترشحات قاعدگی را درون مخزن خود جمع می‌کند برخلاف نوار بهداشتی و تامپون ها که جذب می نمایند. هر از ۶ تا ۱۲ ساعت باید آن را تخلیه و مجددا نصب نمایید. این کاپ ها یک‌بار مصرف نیستند و عمر مفید آنها ۵ تا ۱۰ سال است. این کاپ ها ضد عفونت و حساسیت هستند . با کاپ قاعدگی شب راحت بخوابید.

ویژگیهای کاپ قاعدگی

1. ساخته شده از سیلیکون پزشکی
  2. انعطاف بسیار بالا
  3. نصب راحت
  4. واژن را خشک نمیکند
  5. قابل استفاده هنگام ورزش و شنا
  6. کاملاً بی بو و بی خطر
  7. سازگار با بدن
  8. دوستدار محیط زیست
  9. آسایش در مسافرت
  10. خواب راحت هنگام قاعدگی

لینک اینستا

منکه معتقدم هرچیزیکه جدید میاد بدرد نمیخوره قدیمیا بهترن.نوار پنبه ای ها خیلی بهتر از این بالدارا بود و مشبک.از نظر سلامتی میگم.ولی خب این فقط نظر منه به بقیه هم احترام میزارم

قاعدگی بدون نوار بهداشتی

کاپ های قاعدگی جایگزین نوار بهداشتی , جنس آنها از سیلیکون پزشکی و سازگار با بدن انسان هستند. به علت انعطاف بسیار بالا خیلی راحت درون واژن قرار می‌گیرند. این کاپ ها ترشحات قاعدگی را درون مخزن خود جمع می‌کند برخلاف نوار بهداشتی و تامپون ها که جذب می نمایند. هر از ۶ تا ۱۲ ساعت باید آن را تخلیه و مجددا نصب نمایید. این کاپ ها یک‌بار مصرف نیستند و عمر مفید آنها ۵ تا ۱۰ سال است. این کاپ ها ضد عفونت و حساسیت هستند . با کاپ قاعدگی شب راحت بخوابید.

ویژگیهای کاپ قاعدگی

1. ساخته شده از سیلیکون پزشکی
  2. انعطاف بسیار بالا
  3. نصب راحت
  4. واژن را خشک نمیکند
  5. قابل استفاده هنگام ورزش و شنا
  6. کاملاً بی بو و بی خطر
  7. سازگار با بدن
  8. دوستدار محیط زیست
  9. آسایش در مسافرت
  10. خواب راحت هنگام قاعدگی

لینک اینستا

قاعدگی بدون نوار بهداشتی کاپ های قاعدگی جایگزین نوار بهداشتی , جنس آنها از سیلیکون پزشکی و سازگار ...

ازش خون نشت نمیکنه بزنه به لباس؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
منکه معتقدم هرچیزیکه جدید میاد بدرد نمیخوره قدیمیا بهترن.نوار پنبه ای ها خیلی بهتر از این بالدارا بو ...

مشبک که میگن حساسیت زاست من خودم استفاده میکردم ولی چندماه پیش عجیب خارش میگرفتم.دیگه ساده خریدم

منکه معتقدم هرچیزیکه جدید میاد بدرد نمیخوره قدیمیا بهترن.نوار پنبه ای ها خیلی بهتر از این بالدارا بو ...

دوست گلم حتما با کسانی که استفاده کرده اند ی صحبت کنید و نظرشون بپرسید