2777
2789
چه شوهر خوبی داری

اون طفلک بیشتر زن غیر طبیعی داره

همیشه مامانم اینا میومدن برام کلی خوراکی چیز میز بزووور بهم میخورندن

این سری خونه تنها بودم سرم گیج رفت حالا همزمان اتفاقی مادر شوهرم اومده بود بهم سر بزنه

مامانمم داشت باهاش تلفنی حرف میزد

من تا در و باز کردم با رنگ و روی داغون و سرگیجه انقدر ترسید زنگ زده بهراد اومده

منو بردن دکتر

باباش گیر داده بریم چکاپ شی سندروم نباشه 

فقط خانواده خودم ک در جریان بودن ریلکس اند ( بنظر خودم اونا هم همیشه شلوغ میکردن این سری بخاطر ترسیدن اینا سعی میکردن ارومشون کنن)

انقدر مامان باباش بهش غر زدن این چه وضع مراقبت از دختر مردمه ، نمیفهمی باید حواست بهش باشه و.. ک من گفتم خوبم اینکه نمیدونست من حالم بد میشه خودم زنگ نزدم بهش اونا میگفتن پشت پسر ما رو نگیرر میدونیم حواسش نبوده

خیلی ماهن چون دختر ندارن و عشق دخترن کلا

خلاصه بیچاره شوهرم مجبور شده بمونه خونه😂

یادم تورو فراموش..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون طفلک بیشتر زن غیر طبیعی داره همیشه مامانم اینا میومدن برام کلی خوراکی چیز میز بزووور بهم میخورن ...

چه قد خووووووب ،خدا حفظشون کنه برات،حالت که سرجاش اومد یه اسفند دود کن براشون

هرچی خون مخصوص پریودی هست رو میشوره میریزه بیرون برای همین از دل درد. جلوگیری میکنه چون دل درد به عل ...

ممنون .فقط اینکه چند لیوان میخورید؟؟ زیادش ضرر نداره؟

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙