2777
2789
عنوان

نی نی یار بدو بیا

92 بازدید | 11 پست

سلام.نی نی یار میشه بگی چرا دوباره کاربری منو ازم گرفتی؟یبار سال 95منو ترکوندین.یبارم با کاربریم که سال 96ثبت نام کرده بودم.تروخدا بهم برگردونش.

parlaaa  کاربری قبلیم بود

سومین کاربری...تصمیم گرفتم دیگه حرف نزنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام لطفا توی قسمت تماس با ما پیام بذارین در اسرع وقت رسیدگی میشه 

خسته نباشی ببخشید کسی که قطع کاربری بشه تو خصوصی ازش پیام میاد؟بعدش کلن پیام من بهش میرسه 

بین این همه شلوغی یک نفر باشد که تورا بفهمد بس است!!!
پوزش میخوام یعنی دیگه نه اون نه من میتونیم پیام بدیم.اخه چون پیام دارم باز نمیشه چکارش کنم قربونت ره ...

متاسفانه راهی نیست مگر اینکه کاربریشون دوباره باز بشه

متاسفانه راهی نیست مگر اینکه کاربریشون دوباره باز بشه

وااای خیلی خوشحال شدم جوابمو دادی اولین بارمه نی نی یارو از نزدیک میبینم.یه سوال کوچولو پس با این پیام چکار کنم پاک شه نه باز میشه نه حذف اگه  سابقه گوگول بپاکم میره 

بین این همه شلوغی یک نفر باشد که تورا بفهمد بس است!!!
وااای خیلی خوشحال شدم جوابمو دادی اولین بارمه نی نی یارو از نزدیک میبینم.یه سوال کوچولو پس با این پی ...

خیر پاک نمیشه خودمم این علامت پیام رو دارم از کاربرانی که قطع دسترسی شدن